FENG SHUI-Kristal (kap) + Cvijet života + perle za 7 čakri

FENG SHUI-Kristal (kap) + Cvijet života + perle za 7 čakri

FENG SHUI-Bagua ogledalo (konveksno)

FENG SHUI-Bagua ogledalo (konveksno)

FENG SHUI-Bagua ogledalo (konkavno)

Veličina: 12 cm i visina 1 cm
Masa: 90 g
Sastav materijala: Drvo i staklo
9,00 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Feng Shui je više od 3000 godina stara kineska filozofija, koja podučava kako energije iz okoline mogu utjecati na naše životno raspoloženje, zdravlje, sreću i blagostanje.
Pomoću Feng Shui tehnika i primjenom organiziranja prostora u stanu, kući ili radnom prostoru, negativni utjecaji mogu se brzo promijeniti u pozitivne.
Radi se o uravnoteženju muškog i žensko principa, tj. ravnoteži komplementarnih sila yina i yanga te pokretanje vitalne energije Chi koja treba slobodno posvuda cirkulirati.
Jedna od metoda za uravnoteženje životnog okoliša je i Bagua ogledalo. Svako bagua ogledalo u sebi sadrži simbolično osam različitih životnih energetskih područja koji se tradicionalno nazivaju, Gua.
Konkavno bagua ogledalo koristi se u Feng Shuju kada je prisutna negativna energija izvan našeg doma te je treba neutralizirati.
Konkavni (udubljeni) dizajn ogledala će "usisati" negativnu Feng Shui energiju i neutralizirati je.
Konkavni dizajn općenito ima funkciju koncentriranja, sakupljanja i zadržavanja pozitivnih energija na jednom mjestu.

PRVO FENG SHUI PRAVILO ZA KORIŠTENJE BAGUA OGLEDALA JE DA SE NIKADA, BAŠ NIKADA NE SMIJE KORISTITI U ZATVORENOM PROSTORU.

DRUGO FENG SHUI PRAVILO ZA KORIŠTENJE BAGUA OGLEDALA JE DA SE OGLEDALO KORISTI SAMO AKO JE PRISUTNA LOŠA FENG SHUI ENERGIJA, SHA CHI OKRENUTA PREMA VAŠEM DOMU ILI POSLOVNOM PROSTORU.

Ako se nalazite u situaciji da je vaš dom ili poslovni prostor pod utjecajem štetnih i destruktivnih negativnih energija od strane susjedstva u tom slučaju se može odabrati metoda s bagua ogledalom.
Po tradicionalnom učenju kineske filozofije bagua ogledalo je najbolje postaviti iznad ulaznih vrata ili velikog prozora koji je okrenut prema van prema energijama koje prijete vašem domu ili poslovnom prostoru.
Postoji kukica na ogledalu da se lako može objesiti na prikladno mjesto koje je opet zaštićeno od vremenskih utjecaja (vjetar, kiša).

Za više informacija, preporučuje se proučiti neku knjigu iz područja Feng Shuija ili kontaktirati profesionalnog Feng Shui savjetnika.

 
Nedavno gledani proizvodi: