LABRADORIT (u stalku)

LABRADORIT (u stalku)

VILENJAČKI KAMEN (u poklon kutiji)

VILENJAČKI KAMEN (u poklon kutiji)

HEMATIT-Anđeo-Srebrni privjesak (3 cm)

Veličina: 3 cm
Masa: 15 g
Sastav materijala: Privjesak srebro 925, hematit
Država porijekla: Brazil
Boja: Metalik siva
Čišćenje: Pod mlazom vode 1-2 min. Okaditi Palo Santom ili bijelom kaduljom
Punjenje: Na suncu 2-3 h
17,25 € 130,00 kn
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Hematit je povezan s korijenskom čakrom, što znači da može dati stabilnost u svakodnevnom životu. U moderno doba, veza s željezom i teškim tvarima u kamenu dovela je do toga da se hematit koristi u vezi s krvlju i ljudskim krvožilnim sustavom. Duhovno značenje hematita je dovođenje ravnoteže u eterično i fizičko tijelo, a zbog svoje magnetske prirode i ljudskih dualnih Ying-Yang energija, sama priroda preko minerala ljude vraća u ravnotežu. Hematit štiti od negativnih energija i uklanja magnetska zračenja.

Ovo je kamen privlačnosti, poput jakog magneta. Hematit neprestano povlači višak energije iz okoline koja se koristi u najbolju moguću svrhu. Hematit povlači u materijalnu dimenziju kreativne zamisli osobe i pomaže u njenoj materijalizaciji.

Poznat je i po svojim pozitivnim učincima na poslovnoj razini i polju karijere. Zbog povezanosti hematita s elementom zemlje, ovo je jedan od najboljih minerala za pojačanje financijskog stanja. To se može reflektirati kroz poslovno unapređenje, povišicu, novi posao, novi poslovni ugovor itd. Element zemlje je taj koji vlada fizičkom razinom, novcem, praktičnim razmišljanjem i donošenjem odluka. Zbog toga su fizičke moći elementa zemlje iznimno snažne i korisne.
 

Slični proizvodi:


 
Nedavno gledani proizvodi: