SANDALOVINA-NARUKVICA/BROJANICA-Ganeša (elastična)

SANDALOVINA-NARUKVICA/BROJANICA-Ganeša (elastična)

GORSKI KRISTAL-Narukvica (elastična) 8 mm -fasetirana

GORSKI KRISTAL-Narukvica (elastična) 8 mm -fasetirana

HEMATIT/OPSIDIJAN/TIGROVO OKO-Narukvica (podesiva)

Promjer: Perla 6 mm
Veličina: 13 cm
Masa: 15 g
Država porijekla: Kina
Boja: Crna, siva, zlatno-smeđa
Čišćenje: Nije otporna na vodu, vrlo kratko isprati pod vodom
Punjenje: Neograničeno na suncu
12,00 € 90,41 kn
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
HEMATIT: Povezan je s korijenskom čakrom, što znači da može dati stabilnost u svakodnevnom životu. U moderno doba, veza s željezom i teškim tvarima u kamenu dovela je do toga da se hematit koristi u vezi s krvlju i ljudskim krvožilnim sustavom. Duhovno značenje hematita je dovođenje ravnoteže u eterično i fizičko tijelo, a zbog svoje magnetske prirode i ljudskih dualnih Ying-Yang energija, sama priroda preko minerala ljude vraća u ravnotežu. Hematit štiti od negativnih energija i uklanja magnetska zračenja. Ovo je kamen privlačnosti, poput jakog magneta. Hematit neprestano povlači višak energije iz okoline koja se koristi u najbolju moguću svrhu. Hematit povlači u materijalnu dimenziju kreativne zamisli osobe i pomaže u njenoj materijalizaciji. Poznat je i po svojim pozitivnim učincima na poslovnoj razini i polju karijere. Zbog povezanosti hematita s elementom zemlje, ovo je jedan od najboljih minerala za pojačanje financijskog stanja. To se može reflektirati kroz poslovno unapređenje, povišicu, novi posao, novi poslovni ugovor itd. Element zemlje je taj koji vlada fizičkom razinom, novcem, praktičnim razmišljanjem i donošenjem odluka. Zbog toga su fizičke moći elementa zemlje iznimno snažne i korisne. Hematit pomaže u lakšem savladavanju logičkih vještina kao što su matematika, fizika, argumentirana rasprava, analitika i enigmatika.

OPSIDIJAN: Uklanja energetske blokade u tijelu. Poznat je i pod nazivom "kamen zaštitnik" jer štiti od geopatogenih vrsta zračenja i stresnih negativnih energija iz okoline. Koristi se za uzemljenje i održavanje ravnoteže u svom prostoru (Vastu, Feng Shui). Može se postaviti kod ulaznih vrata da djeluje kao filter prema onima koji ulaze u vaš dom. Važno je da bude postavljen na policu ili stol a ne na pod. Može se postaviti i na gornji okvir iznad vrata i dodatno na prozor. Ako se postavi ispod kreveta, uklanja mentalnu napetost, uzemljuje i stvara opuštajuće okruženje. Također se ne bi trebao stavljati na mjesto gdje bi ga se moglo zanemariti jer je važno da se redovito čisti, pogotovo ako u prostor dolazi mnogo negativne energije. Ovaj kamen je vrlo dobar za kidanje veza i oslobađanje od negativnih odnosa. Pomaže u napuštanju toksičnog radnog mjesta ili radnog okruženja.

TIGROVO OKO: Aktivira najviše čakru solarnog pleksusa zatim grlenu i čeonu čakru harmonizirajući ih međusobno. Ovo je mineral obilja, zaštite, sreće, ljubavi, zdravlja i vitalnosti. Tigrovo oko zagrijava, podiže energiju i "spaljuje" negativne energije. Usklađuje unutar osobe muško-ženske energije. Koristan je u smanjenju ovisnosti o hrani, cigaretama, piću i drugim ovisnostima. Budi duhovnu svijest i jača životnu vitalnost, a pobuđuje i maštu. Jača koncentraciju i osobnu volju. Smiruje živčani sustav, uklanja negativne misli i potiče osjećaj samopouzdanja i individualnosti. Pomaže s uvidima da je cijeli život neprestana promjena i transformacija. Povećava ispravno prosuđivanje u korištenju moći. Donosi sreću, blagostanje, često i u obliku novca.
 

Slični proizvodi:


 
Nedavno gledani proizvodi: