MIRISNI ŠTAPIĆI-SAGRADA MADRE-Palo Santo with Copal

MIRISNI ŠTAPIĆI-SAGRADA MADRE-Palo Santo with Copal

MIRISNI ŠTAPIĆI-HEM-Frankincense

MIRISNI ŠTAPIĆI-HEM-Frankincense

MIRISNI ŠTAPIĆI-SAGRADA MADRE-White Sage

Promjer: Duplo deblji od klasičnih mirisnih štapića
Pakiranje: 9 kom
Veličina: 17 cm
Masa: 18-20 g
Boja: Sivo smeđa
Miris: Bijela kadulja
9,00 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Mirisni štapići-Sagrada Madre-bijela kadulja su 100% prirodni ručno izrađeni u Argentini. Izrađuju se od lišća i esencijalnih ulja najkvalitetnije vrste bijele kadulje s malo primjese kopal smole kako bi stvorili organsku i umirujuću atmosferu.
Prilikom izrade lijepljeni su biljnim vezivom, a sve zajedno povezano u cjelinu im kao rezultat daje blagi opuštajući miris.
Sagrada Madre znači ’Sveta Majka’, a ime odražava način na koji proizvođači tretiraju resurse Zemlje.

Sve vrste "Sagrada Madre" mirisa su pažljivo su upakirane u atraktivne prirodne materijale kako bi što manje naštetile okolišu.

Vrijeme gorenja jednog mirisnog štapića je oko 35-40 minuta.

Bijelu kadulju još nazivaju indijskim tamjanom. Indijanci su je stoljećima koristili kao tamjan koji se koristi tijekom ceremonija pročišćavanja i molitvi. Kadulja ima antimikrobna svojstva i pomaže u uklanjanju do 94% bakterija u zraku. Bijela kadulja je moćno sredstvo za čišćenje. Otvara srčanu energiju u prostoru. Kadulja se koristi u indijanskim i šamanskim ceremonijama jer snažno pročišćava aure živih bića, uklanja negativne energije i harmonično usklađuje različite osobe u jednom prostoru. Vrlo često se koristi kao neophodni alat za energetsku pripremu prostora za meditaciju ili šamansku ceremoniju. Paljenjem kadulje pročišćava se zrak, a osobu oslobađa od mentalnih napetosti. Paljenjem kadulje prije spavanja potiču se vizije i lucidni snovi. Nakon paljenja i pročišćavanja poželjno je otvoriti prozor kako bi energija mogla otići.

 
Nedavno gledani proizvodi: