ŠALICA-Veliki i mali slon

ŠALICA-Veliki i mali slon

ŠALICA-Cvijet života “SHINNO” (300 ml)

ŠALICA-Cvijet života “SHINNO” (300 ml)

ŠALICA-Cvijet života (dvoslojno staklo)

Promjer: 9 cm
Pakiranje: 1 kom
Veličina: 10 cm
Masa: 210 g
Sastav materijala: Dvoslojno staklo
Boja: Prozirna
19,91 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Šalica sa zlatnim simbolom Cvijeta života koji je naljepljen unutar staklene stijenke. Primjenjiva je za tople napitke kao što su čaj, čokoladno mlijeko, kava s mlijekom ili naravno, vodu i sokove. Nije predviđena za pranje u perilici posuđa i zagrijavanje u mikrovalnoj pećnici.

Simbol "Cvijeta života" poznat je u mnogim kulturama i star je preko 6000 godina. Sastoji se od nekoliko koncentričnih, jednakih, preklapajućih krugova. Mnogi vjeruju kako u ovom simbolu leži sama srž informacija o tajnama svemira i svih živih bića.

Najstariji zapis o Cvijetu života je navodno pronađen u palači kralja Ashurbanipala, a datira još od 645. g. prije Krista. Jedna od najstarijih njegovih slika sastavljena od 19 krugova, pronađena je i u Ozirisovom hramu u Abydosu u Egiptu. Ovaj simbol je dosad pronađen u piramidama, hramovima, na obrednim oltarima i to na svim kontinentima kao drevni simbol iz prošlosti od naprednih civilizacija.

Cvijet života, smatra se simbolom svete geometrije, kozmičkog poretka, ciklusa života i potpunog sklada u svemiru. Smatra se simbolom matematičke pravilnosti poput Pitagorinog teorema, Merkabe ili Drveta života u Kabali koji se nalazi u isprepletenim krugovima, spojenih s božanskom geometrijom platonskih tijela.

Simbol Cvijeta života se popularno nosi kao privjesak na nakitu, ukras, crtež, naljepnica, gravura u predmetu, u slici ili ilustraciji, a potiče harmoniju i oslobađanje energetskih blokada svugdje oko sebe. Energija života može ponovno teći bez prekida u prostoru što ovaj simbol čini vrlo prikladnim za meditaciju i praktični energetski rad.Dokle god postoji čovječanstvo, sve kulture na Zemlji primjenjuju simbole. Da bi se razumjela učinkovitost simbola, potrebno je razumjeti inherentnu rezonanciju ili vibraciju koju oni sadrže. Ponekad se to prenosi riječima, a ponekad koristeći grafičke simbole, svetu geometriju ili zvuk. Vjeruje se da simbol Cvijeta života sadrži svu geometriju života koju znamo na planetu Zemlji. To je univerzalni simbol energije, života i povezanosti svih stvari. Čini se da je voda kao medij sposobna prepoznati i zadržati razne vrste informacija, frekvencija, vibracija, rezonancija i sa sobom ponijeti taj "informativni sadržaj".

 

Kupite i povezane proizvode:


 
Nedavno gledani proizvodi: