ROZENKVARC na stalku

ROZENKVARC na stalku

SELENIT-NARANČASTI-Srce

SELENIT-NARANČASTI-Srce

SELENIT-Srce

Pakiranje: 1 kom
Veličina: 6x6 cm
Masa: 90 g
Država porijekla: Maroko
Kemijska formula: CaSO4·2H2O - sulfat
Mohsova tvrdoća: 2
Astrološki znak: Bik
Boja: Bijelo srebrna
Čakra: Čeona, tjemena
Čišćenje: Ne podnosi vodu, drobi se. Čistiti sa suhom krpom
Punjenje: Na dnevnom svjetlu a može i uz gorski kristal
10,62 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
SELENIT-srce. Spušta anđeosku energiju i njihove vibracije na zemlju. Pomaže nam duhovno poboljšati život na Zemlji. Selenit je kamen iz pradavnih vremena koji je vrlo prikladan za ’Novo doba vodenjaka’ i vibracije koje ovo doba nosi.

Ime "Selenite" dolazi od Selene, grčke božice Mjeseca. Od davnine se koristio za stvaranje zaštite u kući na kutevima i na uglovima kuće (ali ne smije doći u dodir s vodom). Tako ne propušta vanjske utjecaje.

Služi kao svojevrsni pokazatelj prošlih događaja a i s njim se pojedinci služe u obliku kugle za gledanje u budućnost tzv. kristalne kugle. Vrlo je lako s njim medijski se povezati i ući u neke prošle živote i sl. Ukazuje na neriješene probleme i lekcije na kojima još treba poraditi i omogućuje uvid kako to najbolje izvesti.

Pojačava meditativno stanje, kanaliziranje i duboki mir. Poželjno ga je držati u ruci, u džepu ili u polju aure.

Pomaže kod bolova u leđima i pojačava gipkost tijela. Štiti od epilepsije i neutralizira trovanje živom iz plombi zubiju i mijenja djelovanje slobodnih radikala.

Ljubavni parovi ga izmjenjuju kao znak pomirenja u kriznim razdobljima veze. Ublažava napetost i grčeve mišića i zaustavlja rast prostate. Podržava stvaranje mlijeka kod dojilja.

Selenit se ponekad zamijeni identifikacijski s gorskim kristalom jer su vrlo slični po izgledu. Možete ih razlikovati po tome što se površina selenita može izgrebati noktom, a gorski kristal pošto je mnogo tvrđi, ne može izgrebati.

 

Slični proizvodi:


 
Nedavno gledani proizvodi: