AMETIST (2-3 mm) 100 g

AMETIST (2-3 mm) 100 g

JASPIS-CRVENI (6-9 mm) 100 g

JASPIS-CRVENI (6-9 mm) 100 g

AHAT-MAHOVINASTI (5-8 mm) 100 g

Pakiranje: 100 g
Veličina: 5-8 mm
Država porijekla: Indija
Kemijska formula: SiO2
Mohsova tvrdoća: 6,5-7
Astrološki znak: Bik, blizanci, djevica
Boja: Zelena, siva, smeđa, bijela
Čakra: Korijenska
Čišćenje: Pod mlazom vode 2-3 min. Okaditi Palo Santom ili bijelom kaduljom
Punjenje: Na suncu 2-3 h
3,98 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Koristi se za izradu orgonskih predmeta, energetsko punjenje i čišćenje, punjenje malih ukrasnih bočica i za dekoraciju prostora.

AHAT MAHOVINASTI je prirodni mineral koji se dobiva iz fragmentiranih vulkanskih stijena. Sadrži prirodnu zelenu nijansu jer nastaje od silicijeva dioksida i oblik je kalcedona koji uključuje mineral zelene boje u sebi. Ovaj mineral izgleda kao da je prisutna mahovina u njemu i asocira na prirodne elemente. Nalazišta su mu diljem svijeta, a 75% iskopane količine dolazi iz Indije.

Poznat je i pod imenom "kamen vrtlara". Ovo je kamen univerzalne ljubavi i smirenja. Mahovinasti ahat osnažuje kontakt s majkom Zemljom i njenim energijama. Pomaže osobi u kvalitetnijem povezivanju s prirodom. Jača osobnu povezanost s biljkama i životinjama. Ako se postavi u vrt, pomaže svim biljkama u rastu i jačanju ploda ili cvijeta. Ako se postavi u prostor, reducira stres i potiče osjećaj harmonije i zajedništva. Širi energiju radosti i pozitivnih vibracija u prostoru. Ako se nosi u auri osobe, stvara zaštitno polje oko nje. Čisti krvožilni sustav, regulira šećer u krvi, sprječava dehridraciju i pomaže kod gljivičnih i kožnih infekcija. Djeluje protuupalno i smanjuje otekline na tijelu. Smanjuje povišenu temperaturu i smanjuje bol kod porođaja.

 

Slični proizvodi:


 
Nedavno gledani proizvodi: