ROZENKVARC-Narukvica tanja (elastična)

ROZENKVARC-Narukvica tanja (elastična)

AMETIST-Narukvica s privjeskom “Lotos” (elastična)

AMETIST-Narukvica s privjeskom “Lotos” (elastična)

AMETIST-CHEVRON-Narukvica s privjeskom “Lotos” (elastična)

Promjer: 7 cm
Veličina: Perle 8 mm
Masa: 20 g
Država porijekla: Brazil
Kemijska formula: SiO2
Mohsova tvrdoća: 7
Astrološki znak: Škorpion, strijelac, vodenjak, ribe
Čakra: Čeona
Čišćenje: Pod mlazom vode 2-3 min. Okaditi Palo Santom ili bijelom kaduljom
Punjenje: Prijepodne ili poslijepodne na slabom suncu 2-3h
13,27 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Ametist-Chevron (ševron) je još uvijek ametist u svojoj biti i oba dijele mnoge iste karakteristike djelovanja energija i vibracija. Razlika je između ostalog i u njihovom fizičkom izgledu. Standardni ametist obično je jake crvenkasto ljubičaste boje bez istaknutih šara unutar sebe. Ševron vrsta je kombinacija bijele i ljubičaste koja stvara jedinstvenu boju koja se inače ne nalazi u drugim kristalima. Uz svoju jedinstvenu boju, ševron također sadrži "V" oblik ili uzorak ševrona, koji se pojavljuje u linijama preko cijelog kamena. Ovaj V uzorak nastaje kao rezultat spajanja bijelog kvarca i ljubičastog ametista što mu daje poseban i prepoznatljiv izgled – obično nalik boji lavande.
Poznat je i pod nazivom, ametist psećeg zuba.

Ševron je za razliku od običnog ametista suptilno moćniji kada se energetski radi na višim čakrama.

Ova varijanta ametista posebno se koncentrira na rad s čeonom čakrom trećeg oka i tjemenom čakrom, aktivirajući ih i povezujući ih u međusobnoj harmoniji.
Meditacija s ovim kamenom će povećati živost i jasnoću nečijih snova, vizija i jasnoću samih slika unutar njih.
Dok treće oko vidi te slike, mozak će moći bolje razumjeti značenje i kakvu to poveznicu trenutno ima u našem životu. Pomaže u povezivanju s "višim ja".
Naše "više ja" je najistinitiji i najčišći oblik onoga što jesmo. Povezivanjem s ovim našim dijelom sebe, prirodno će se manifestirati više vodstvo i naš životni pravac koji je u ovom trenutku najbolji za nas. Za početak potrebno ga je postaviti na čeonu čakru trećeg oka za aktivaciju.

Koristan je za jačanje osobnih i bliskih odnosa s drugim osobama. Pomaže u pročišćavanju tijela od neželjenih mentalnih i fizičkih parazita.
Jača imunološki sustav, krvne žile i pomaže kod uklanjanja kožnih oboljenja: akne, iritacija kože i kod opeklina. Koristan je kod uklanjanja dugogodišnje tuge i žalosti i poticanju osjećaja sreće unutar nas. Također pomaže i u stjecanju financijskog obilja.
Postavljanje ametista u obliku ševrona u radni prostor prilikom crtanja, stvaranja glazbe , čitanja ili pisanja, fantastičan je način da se pojačaju mentalne sposobnosti i ostvare do svog punog potencijala. Kamen izvlači i pruža svježe ideje i povećava produktivnost, zahvaljujući svojim dobrobitima koje pročišćavaju um.

 
Nedavno gledani proizvodi: