SARDONIKS (2-3 cm)

SARDONIKS (2-3 cm)

JASPIS-MOKAIT (2-3 cm)

JASPIS-MOKAIT (2-3 cm)

ANĐEOSKA AURA (2-3 cm)

Pakiranje: 1 kom
Veličina: 2-3 cm
Masa: 15-20 g
Država porijekla: Brazil
Kemijska formula: SiO2
Mohsova tvrdoća: 7
Boja: Sjajno staklasta s vidljivim spektrom duginih boja
Čakra: Srčana, grlena, čeona, krunska
Čišćenje: Pod mlazom vode 2-3 min. Okaditi Palo Santom ili bijelom kaduljom
Punjenje: Na suncu 2-3h
4,65 € 35,00 kn
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Anđeoska aura ili anđeoski kvarc je u stvari kvarc podvrgnut ekstremnoj toplini (870 C), a zatim obložen posebnom mješavinom metala kao što su platina, zlato i srebro.
Rezultat ovog intenzivnog procesa je prekrasna vanjština sa reflektirajućim područjima svjetla i boja.
Ovaj proces uzrokuje da kvarc nalikuje paučinastom krilu vile ili anđela, koji sjaji svjetlošću i hipnotizirajućom ljepotom.
Ovo je kristal iznimno visoke vibracije koji odiše pozitivnošću i svjetlošću. Značenje iza ovog eteričnog kamena je čistoća, radost, mir i jasnoća.

Srčana čakra je čakra ljubavi, a ljubav je jedna stvar koju anđeoski kristal kvarca najbolje razumije. Ovaj kamen možete koristiti za pojačavanje ljubavi prema sebi i prema drugima. Grlena čakra predstavlja vaš glas – anđeoski kvarc će vam pomoći da ga aktivirate i govorite svoju istinu.

Tjemena čakra simbolizira vezu s božanskim carstvom. Anđeoska aura kvarc usko je povezana s božanstvom, tako da ga možete koristiti da ojačate svoje intuitivne moći i pronađete duhovno ispunjenje.


Svatko tko vidi ovaj kamen može odmah osjetiti ushićenje koje donosi, što ga čini savršenim kamenom za ljude koji se bore s niskom energijom ili depresijom. Njegova misija na zemlji je podizanje vibracija i širenje blaženstva kamo god ide.

Baš kao što to čini anđeo, svrha ovog moćnog kvarcnog kristala je podizanje energije i usađivanje osjećaja besprijekorne sreće i dobrote svakoj osobi koju sretne.


Meditacija s vašom kamenom moćan je način da iskoristite brojne iscjeljujuće blagodati. Možete ga staviti na dlan ili prostirku za jogu dok meditirate za vibracijsko podizanje koje ostavlja osjećaj osnaženosti i povezanosti sa svojim duhovnim ja. Za pražnjenje, poželjno ga je ostaviti preko noći na zemlji, najbolje u razdoblju punog Mjeseca.
 

Slični proizvodi:


 
Nedavno gledani proizvodi: