UNAKIT-S rupom (3 cm)

UNAKIT-S rupom (3 cm)

OPAL-RUŽIČASTI-ANDSKI-S rupom (2,5 cm)

OPAL-RUŽIČASTI-ANDSKI-S rupom (2,5 cm)

APATIT-S rupom (3 cm)

Pakiranje: Sa špagom
Veličina: 3 cm
Masa: 19 g
Država porijekla: Madagaskar
Kemijska formula: Ca5(PO4)3(F,Cl,OH)
Mohsova tvrdoća: 5
Astrološki znak: Bik, škorpion
Boja: Plava s primjesama smeđe i bijele
Čakra: Grlena, čeona
Čišćenje: Samo s destiliranom vodom i okaditi Palo Santom ili bijelom kaduljom
Punjenje: Maksimalno 1h direktno na suncu da ne izblijedi
17,25 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Apatit je dobio ime 1786. godine od Abrahama Gottlieba Wernera, koji je ime izveo od grčke riječi "apato", što znači "prevariti" ili zamijeniti za drugo kamenje. Ranije se kamen često pogrešno zamijenio za turmalin, peridot, beril ili kalcit. Najčešće je dostupan u plavoj boji s primjesama zelene a postoji još u žutoj, narančastoj i ružičastoj boji.

APATIT=APATIJA

Apatit je izvrstan odabir kada se treba osloboditi zimske apatije i učiniti vaš život aktivnim i življim. Smanjuje bijes i tugu. Donosi energije otvaranja prema drugim ljudima i potiče društvenost. Patnju, bezvoljnost i dosadnu rutinu ostavlja daleko iza osobe i pomaže lakšem okretanju pozitivnim stranama života. Jača unutrašnju fleksibilnost i sposobnost prihvaćanja svojih mana i ograničenja. U meditaciji produbljuje svjesnu percepciju o sebi i pomaže kod unutarnjih odgovora i njihove jasnoće. Potiče grupnu komunikaciju, iscjeljuje srčane povrede i jača emocionalnu otvorenost. Budi u osobi uspavane dijelove sebe i potiče ih na kreativnost u materijalnoj razini, tj. manifestiranju kreativnih ideja tj. može se reći i da spušta ideje iz uma na razinu materijalne realizacije. Mnogo osobe apatit koriste kako bi bolje osjetile svoj unutarnji svijet i procijenili svoje potrebe, želje i probleme s kojima se suočavaju u njihovoj materijalnoj realizaciji. Pomaže u kontaktiranju metafizičkih razina i jačanju psihičkih percepcija. Pomaže u radu regresoterapije i astralnog putovanja. Možda će vas iznenaditi, ali jedna vrsta apatita kao biološkog minerala nalazi se u našim zubima i kostima stoga se koristi i u stomatologiji kod izgradnje titanskih implantanata.

APATIT=APETIT

Potiče osjećaj sitosti pa se često koristi kod posta i prestanka od ovisnosti prejedanja. Koristan je kod zacjeljivanja raznih povreda kostiju, zubiju i hrskavice. Potiče rad metabolizma, nastanak i regeneraciju naših stanica, pomaže u apsorpciji kalcija, hrskavicama, kostima, zubima i jačanju motoričkih sposobnosti. Olakšava bolesti artritisa, zglobova i rahitisa. Potiče rad grlene čakre te olakšava komunikaciju i izražavanje kroz govor i pisanje. Simptomi blokirane grlene čakre mogu uključivati osjećaje socijalne tjeskobe i sramežljivosti, poteškoće u izražavanju i nesigurnost u sebe i u druge. Ako se stavi prije spavanja ispod jastuka, može aktivirati komunikaciju s gornjim svjetovima u obliku kreativnih spoznaja i ideja te proročkim oblicima snova.

 

Slični proizvodi:


 
Nedavno gledani proizvodi: