SMARAGD

SMARAGD

SODALIT

SODALIT

AZURIT

Količina: 1
Veličina: 3-6 cm
Masa: 50-110 g
Država porijekla: Maroko
Kemijska formula: Cu3(CO3)2(OH)2
Mohsova tvrdoća: 3,5-4
Boja: Modro-plava- žuta
Čakra: Čeona
Čišćenje: Pošto je vrlo osjetljiv na vodu, čisti se jednostavno, vizualizacijom i meditacijom. Neki stručnjaci preporučuju čistiti ga u morskoj vodi.
Punjenje: Potrebno je kraće vrijeme, do 30 minuta, uz gorski kristal izvan dodira sunčevih zraka ili preko noći za vrijeme punog mjeseca.
9,29 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Azurit je monoklinski mineral tamnomodre do svijetlomodre boje, bazični bakreni karbonat. Prirodni ulomci minerala plavog Azurita iz rudnika u Maroku. Pomiješani su s lijepim zelenim malahitom. Ovi mali komadići kristala upotrebljavaju se u kristaloterapijama i Feng Shujui. Svaki kamen drugačijeg je izgleda, oblika i nijansi boja. Azurit još zovu i "Rajski kamen". Pomaže razvijanju psihičke svijesti, intuicije. Pomaže nam da vrlo lako uđemo u meditativno stanje. Može stimulirati i vidovnjačke sposobnosti.Služi kao preventiva od raka, pomaže u problemima s jetrom, artritisom, depresijom, sinusima, problemi s kožom. Harmonizira sve čakre.Azuro-malahit je kamen nade u vremenu kad nas zadese teške situacije. Oslobađa potisnute emocije i razvija suosjećanje.Pojačava imunitet, otklanja uzročnike tumora i uklanja toksine iz tijela.
 

Slični proizvodi:


 
Nedavno gledani proizvodi: