OPAL-PLAVI-ANDSKI (2-3 cm)

OPAL-PLAVI-ANDSKI (2-3 cm)

FLUORIT-ŽUTI (2-3 cm)

FLUORIT-ŽUTI (2-3 cm)

BRONCIT (2-3 cm)

Pakiranje: 1 kom
Veličina: 2-3 cm
Masa: 10-20 g
Država porijekla: Brazil
Kemijska formula: (Mg,Fe) 2 [Si 2 O 6 ]
Mohsova tvrdoća: 5,5
Astrološki znak: Vodenjak
Boja: Sjajno metalno smeđa s crnim primjesama
Čakra: Korijenska, pupčana
Čišćenje: 2-3 min. pod mlazom vode. Okaditi Palo Santom ili bijelom kaduljom
Punjenje: Uz gorski kristal preko noći
3,32 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Broncit se koristi u modernoj tehnologiji kao sirovina za vatrostalne materijale. Prije se rijetko koristio zbog svog prilično nespektakularnog izgleda na prvu, ali danas je sve popularniji u kristaloterapiji zahvaljujući svojim iscjeljujućim karakteristikama.
Svoje ime je dobio u 18. stoljeću od strane berlinskog profesora minerologije, Oberbergrata Dietricha Ludwiga Gustava Karstena zbog svjetlucave brončane boje. Ponekad se ovaj kamen može pronaći sa sitnim pjegama pirita po sebi, a može podsjećati i na mačje oko.
Broncit je poznat pod više naziva, npr. kao "kamen uljudnosti" zbog svoje energije koja promiče ljubav, jednakost i zaštitu prema svima u našoj okolini. Naše prve dvije čakre se dodatno aktiviraju i osnažuju kada radimo s ovim kamenom.
Djeluje tako da ostanete prizemljeni i opušteni u situacijama koje bi vam obično uzrokovale tjeskobu i nevolju tj. pomaže da vratite kontrolu nad svojim životom u svim situacijama.
Ovaj kamen duboko u nama ulijeva hrabrost da se zauzmete za sebe i poduzmete odlučne korake kako biste pokrenuli i završili stvari.
Kada isprobavate nove stvari ili tražite nove prilike kao što je razgovor za posao, odmor ili čak ljubavni sastanak, preporučujemo da uz sebe nosite komad broncita.
Prikladan je za prevladavanje problema sa samopouzdanjem ili samopoštovanjem jer pomaže u uklanjanju unutarnjeg oklijevanja koje nas neprestano koči u onome što doista želimo raditi u svom životu. Zovu ga i kamenom "djelovanja" jer nas tjera da budemo aktivni i angažirani u aktivnostima i društvenim okupljanjima. Potiče vas da širite pozitivnu energiju na najbliže oko sebe i šire na cijelu zajednicu.
Broncit umanje zabrinutost i omogućuje vam da živite svoj život kakav bi trebao biti u punom potencijalu. Pomaže u otklanjanju raznih sumnji, vaganju i neodlučnosti. Smiruje um i pomaže u uklanjanju negativnih misli. Ovaj mineral vibrira energijom elementa Zemlje i zaštitnik je razdoblja kasnog ljeta. Jača vašu sposobnost da budete svjesni različitih mogućnosti rješenja problema, a posebno može biti od pomoći u meditaciji. Vrlo lijepo se uparuje s kamenjem viših vibracija kao što su angelit, danburit i crni kijanit.

Ovo je savršen kamen za povlačenje raznih energija iz viših vibracija dolje u fizičku, zemaljsku razinu kako bi mogla biti svima na raspolaganju.
 

Slični proizvodi:


 
Nedavno gledani proizvodi: