ROZENKVARC-Kugla (5 cm)

ROZENKVARC-Kugla (5 cm)

FLUORIT-Kugla (5,5 cm)

FLUORIT-Kugla (5,5 cm)

FLUORIT-Kugla (6 cm)

Promjer: 6 cm
Masa: 470 g
Država porijekla: Kina
Kemijska formula: CaF2, halogenid
Mohsova tvrdoća: 4
Astrološki znak: Blizanci, rak, ribe
Boja: Ljubičasta, zelena
Čakra: Srčana, čeona
Čišćenje: Pod mlazom vode 2-3 min. Okaditi Palo Santom ili bijelom kaduljom
Punjenje: Prijepodne ili poslijepodne na slabom suncu 1-2 h. Preko noći u suhoj posudi s gorskim kristalom
57,07 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Fluorit je raznobojni mineral poznat po svojim snažnim energetskim ljekovitim svojstvima i očaravajućoj fizičkoj ljepoti. Dobio je ime po fluorescentnoj svjetlosti koju emitira kada se drži pod određenim kutevima UV svjetla, dajući mu čarobni sjajni izgled.

Poznat je po tome da apsorbira negativnu energiju i transformira je u pozitivnu. Boravljenjem u istoj prostoriji gdje se nalazi ovaj mineral, osobi se automatski podiže vibracija. Čisti stare misaone obrasce kako bi se mogla dogoditi nova mentalna jasnoća i unutrašnji mir.

Fluorit pomaže u učenju, pamćenju, lakšoj koncentraciji i polaganju ispita. Unosi sklad u domu i smanjenje napetosti između ukućana. Fluorit harmonizira fizičko tijelo, osnažuje auru i pridonosi lakšem ulasku u meditaciju.

Ovo je savršen kamen za meditaciju. Osim što smiruje nemiran um, pomaže i u otklanjanju psihičkih blokada. Pomaže kod zacjeljivanja kostiju i mišićne mase. Zeleni Fluorit uzemljuje višak nakupljene energije proizašle iz nakupljenih emocionalnih trauma.

Štiti od štetnih elektromagnetskih zračenja (TV, PC, GSM). Stimulira probavni sustav organa i štiti od raznih infekcija u području trbuha, zubiju i glave. Pomaže kod detoksikacije fizičkog tijela.

Osim čišćenja pod vodom, ovaj mineral se može zakopati u zemlju preko noći kako bi se očistio, a najbolje je u noći punog mjeseca.

Fluorit je jedini kristal na planetu koji ima dvije unutarnje strukture rešetke, a svaki drugi kristal ima jednu rešetku. Jaka sunčeva svjetlost razbija jednu od tih struktura, uzrokujući da fluorit lako pukne te ga je zato potrebno izlagati prijepodne ili poslijepodne na slabom suncu 1-2 h.

 

Slični proizvodi:


 
Nedavno gledani proizvodi: