HELIOTROP-KRVAVI KAMEN-Narukvica 6 mm (elastična)

HELIOTROP-KRVAVI KAMEN-Narukvica 6 mm (elastična)

ARAGONIT-Narukvica 8 mm (elastična)

ARAGONIT-Narukvica 8 mm (elastična)

JASPIS-MOKAIT-Narukvica (elastična)

Veličina: 2 cm x 1 cm svakog zrna
Sastav materijala: 85 g
Država porijekla: Australija
Kemijska formula: SiO2
Mohsova tvrdoća: 6,5-7
Astrološki znak: Blizanci, djevica, vodenjak, ribe
Boja: Tamno crvena s žutom, bijelom i smeđom
Čakra: Korijenska, solarni pleksus
Čišćenje: Pod mlazom vode 2-3 min. U posudi s vodom i gorskim kristalom ostaviti preko noći
Punjenje: Na suncu 2-3 h
14,00 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Mineral je dobio naziv po nalazištu Mooka Creak u planinskom masivu Kennedy Range u zapadnoj Australiji. Kopa se površinski pomoću bagera ili ručnih alata. ’Mooka’ na jeziku domorodaca Aboridžina znači,"tekuća voda". Kamen je kombinacija crvenog i žutog jaspisa. Mokait zajedno s ostalim vrstama jaspisa pripada skupini kalcedona.
Za njega se kaže da je kamen snage i iscjeljenja i da štiti nositelja od neugodnih životnih situacija. Pomaže eliminirati stres i strah, a istovremeno produbljuje učinak kreativnosti i povezanosti sa sobom i višim izvorom. Ovaj aboridžinski kamen poznat je i kao kamen majke Zemlje, zbog svojih neizmjerno utjecajnih i iscjeljujućih sposobnosti a i za povezivanje sa samom zemaljskoj energijom.

Od starog Egipta do danas, smatra se glavnim kristalom kao stimulator za strastveni seks. Taj "recept" je poznat stoljećima još od starog Egipta. Prirodni je afrodizijak koji nema štetne posljedice. Potiče motivaciju i strast za novim spoznajama i raznim iskustvima. Mokait je kamen australijskih Aboridžina čija se upotreba proširila na iscjeljivanje ali također se primjenjuje i u teurgijskoj magiji (zemaljskoj).

Pomaže prizemljiti svoj um, srce, dušu i duh u zemaljsko carstvo. Također osobu vraća u sadašnjost, dajući joj osjećaj da je "tu i sada" i da se sve zbiva što treba s razlogom. Mokait je također poznat kao "kamen pratilac", pomaže u ublažavanju osjećaja usamljenosti.

Štiti od svih vrsta negativnih energija, pomaže kod liječenja različitih lomova i oteklina, upala u usnim, nosnim i čeonim šupljinama, ublažava suhi kašalj, aktivira rad jetre, slezene i pročišćava krv. Potiče fizičku regeneraciju tijela, jača imunitet, ublažava stres, a pomaže i kod mucanja. U poslu pomaže u dobivanju uvida kako poboljšati poslovanje. Sprječava brigu vezanu za buduće ili prošle promašaje, preusmjeravajući osobu na praktični poslovni projekt, tu i sada. Dobro je da se nosi u trenucima kada se doživi fizički pad. Štiti od manipulacije drugih ljudi.

Ovo je sjajni kamen za korištenje ako se ulazi u novo razdoblje u životu, kao što je selidba ili promjena posla. Potrebno je držati ovaj kamen za uzemljenje sa sobom i na svom tijelu u razdoblju stresnih životnih razdoblja kako bi omogućio dodatni osjećaj smirenosti i podrške.

Također može djelovati kao snažna pomoć kod obnove ili popravaka u kući ili na zemljišnom terenu, šireći pozitivne vibracije na sve detalje u okolini. Ako se stavi pod jastuk, pomaže kod nesanice.

 
Nedavno gledani proizvodi: