TIGROVO OKO  (4-5 cm)

TIGROVO OKO (4-5 cm)

ROZENKVARC-EXTRA (4-5 cm)

ROZENKVARC-EXTRA (4-5 cm)

KVARC-GIRASOL (4-5 cm)

Pakiranje: 1 kom
Veličina: 4-5 cm, širina 3 cm
Masa: 30-45 g
Država porijekla: Madagaskar
Mohsova tvrdoća: 6-7
Astrološki znak: Bik, rak
Boja: Staklasto prozirna
Čakra: Pupčana, grlena, tjemena
Čišćenje: Pod mlazom vode 2-3 min. Okaditi ga Palo Santom ili bijelom kaduljom
Punjenje: Preko noći uz gorski kristal
10,62 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Girasol kvarc je vrsta kvarca s Madagaskara. Naziv je dobio od latinskog "gyro" i znači, "okrenuti se" i "sol" i znači, "sunce" = okrenut prema suncu. U talijanskom jeziku, "Girasole" znači, "suncokret". Zapisi kažu da se u 15. stoljeću u renesansnoj Italiji od njega izrađivalo plavo venecijansko staklo.
Poznat je pod mnogim nazivima: biserni kvarc, opalni kvarc, mjesečev kvarc, opalizirani kvarc ili plavi opalni kvarc. Ovo je univerzalni kamen za energetsko čišćenje na svim razinama, od fizičkog prostora u kome boravimo, preko našeg fizičkog tijela, svih organa pa sve do emocionalne i mentalne razine. Stimulira i harmonizira grlenu i tjemenu čakru.

Girasol je kamen zaljubljenih parova i nosi u sebi nježne vibracije Mjeseca. Njegova energetska vibracija je moćna, ali blaga. Potiče duboko zagledavanje u svoju nutrinu kako bi osjetili i spoznali što istinski osjećamo. Njegova je glavna uloga, razjašnjavanje osjećaja i otklanjanje prepreka na tom području života. Ovo je učinkoviti iscjeljujući kamen koji će nježno, ali čvrsto omogućiti zacjeljivanje starih emocionalnih trauma. Pomaže u otklanjanju tuge i usamljenosti. Ako ljubavna veza prolazi kroz krizu, pomaže u osnaživanju i produbljivanju veze. U vezi potiče odanost i vjernost. Stimulira ljubavne i strastvene emocije. Pomaže osobi razumjeti, suočiti se i riješiti unutarnje strahove i fobije.

Pruža osjećaj nade i optimizma. Pomaže i opušta u stresnim periodima života. Poboljšava komunikacijske vještine i pomaže u izražavanju svojih misli i emocija koje su do sad ostale neizrečene. Potiče kreativno i inovativno stvaranje na tom planu da nikad nije dosadno i uvijek je sve u promjeni. Skladno djeluje na obiteljskom okupljanju gdje smiruje tenzije, harmonizira raspoloženje svih prisutnih i produbljuje osjećaj zajedništva. Jača socijalni aspekt s obitelji, s prijateljima, a i s kolegama na poslu.

Uklanja prepreke na putu, naročito na poslovnom i umjetničkom području te pomaže u ostvarivanju zamišljenih projekata i ostvarenju svojih snova.

Potiče rad imuno sistema, cirkulacije krvi, krvnih žila i bubrega. Pomaže kod dijabetesa, gubitka kose i vida. Pomaže u borbi protiv kroničnog umora, groznice i raznih infekcija. Koriste ga i iscjelitelji prije terapije, kako bi potaknuli blokirani protok energije u klijentu i pobudili mu unutarnje iscjeljenje.

Ovo je nježan kamen i jaka sunčeva svjetlost mu ne odgovara. Najbolje ga je prijepodne ili kasno poslijepodne ostaviti na svjetlu.

Preporučuje se, da se ostavi u noći punog mjeseca vani, a može se i zakopati noć prije u zemlji.
 

Slični proizvodi:


 
Nedavno gledani proizvodi: