MIRISNA CIGLA-Feng Shui-Metal

MIRISNA CIGLA-Feng Shui-Metal

MIRISNA CIGLA-Palo Santo i bijela kadulja

MIRISNA CIGLA-Palo Santo i bijela kadulja

MIRISNA CIGLA-Feng Shui-Vatra

Pakiranje: 9 kom
Veličina: 2x2 cm
Masa: 40 g
3,32 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Mirisi imaju snažan učinak na protok energije tj. Chi-ja u vašem domu ili uredu. Arome koje stvara ovaj Aromafume inspirirane su yin i yang kvalitetama pet elemenata u Feng Shuiju
(Vatra, voda, zemlja, metal, drvo).

MIRISNA CIGLA-Feng Shui- VATRA: Gori da izazove osjećaj kreativnosti, ljubavi, radosti, inspiracije i strasti. Profil mirisa: cimet, đumbir, sandalovina, ruža, ylang-ylang.

Mirisna ciglica u difozoru nakon paljenja svijećice ispod, postepeno ispušta miris koji se širi po cijeloj prostoriji. Intezitet mirisa je sličniji laganom aromatičnom ulju nego upaljenom mirisnom štapiću. Ciglica zagrijavanjem ispušta predivan nježni miris i drži 1-2 promjene svjećice tj. 1-2 paljenja nakon čega ju je potrebno zamijeniti iako piše da traje samo 4h na kutiji. Ne ispušta nikakve otrovne tvari. Nakon trošenja mirisne ciglice, ostaje suhi ostatak koji nema tragova dima, pepela i može se reciklirati. Svaka mirisna cigla obogaćena je raznim prirodnim sastojcima uključujući aromatično drvo, egzotično cvijeće, prirodnu koru, ekstrakte drveća i smole, lišće i cvijeće. Mirisna ulja koja se koriste u proizvodnji ciglice su 100% usklađena s IFRA-om i uvijek se pažljivo odabiru. Pogledajte i ostale vrste mirisnih ciglica u ponudi.Sadržaj pakiranja je 9 mirisnih ciglica + 1 mirisna ciglica poklon drugačijeg mirisa.
 

Slični proizvodi:


 
Nedavno gledani proizvodi: