MIRISNI ŠTAPIĆI-SATYA-Red Champa

MIRISNI ŠTAPIĆI-SATYA-Red Champa

MIRISNI ŠTAPIĆI-GR-Myrrh

MIRISNI ŠTAPIĆI-GR-Myrrh

MIRISNI ŠTAPIĆI-SATYA-Neem Forest

Pakiranje: 12-13 kom
Veličina: 20 cm
Masa: 15 g
Boja: Smeđa
Miris: Šumsko cvijeće, drvenasti, slatkasti
2,00 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Mirisni štapići: Satya-Neem Forest, slatkasto-začinski miris.
Ova ručno izrađena vrsta štapića mješavina je cvjetova i listova od Neema, začina i smola, a svaki štapić gori oko 45 minuta.
Prirodni sastojci pomiješani su do savršenstva, kako bi se stvorile umirujuće arome.
Ova aromatična vrsta sa svojim slatkim, ali zemljanim mirisom poboljšat će svako raspoloženje, ukrasiti ambijent ili pospješiti meditaciju.

Nim (Neem) je vrsta stabla (anteleja, lat. Azadirachta indica) koji najčešće raste u Indiji. Osim Indije, može ga se pronaći i u Pakistanu, Tajlandu, Kambodži, Australiji, Africi, Sjevernoj Americi i pacifičkim otocima.
Svi su dijelovi biljke ljekoviti, a koristi se i pri pošumljavanju, te kao biološki insekticid. U tropskim zemljama se koristi za rastjerivanje komaraca. U Indiji se koristi već preko 2000 godina kao i kod nas lavanda, stavlja se u ormare s rubljem.
Biljka se koristi u Ayurvedi, a i u izradi kozmetičkih preparata (paste za zube, sapuni, organski parfemi i sl.). Listovi se koriste i u religijskim ceremonijama u Indiji.
Smatra se da pripravci od nima djeluju iscjeljujuće kod gljivičnih - parazitima izazvanih, bakterijskih i virusnih bolesti.
Korisni su i kod dijabetesa i kao prirodni sedativ. Ako je u obliku ulja, pojačava rast kose regulira funkciju jetre, čisti krv, te uravnotežuje razinu šećera u krvi.

 
Nedavno gledani proizvodi: