SEPTARIAN-Kugla (8,5 cm)

SEPTARIAN-Kugla (8,5 cm)

OPSIDIJAN-CRNI-Kugla (6 cm)

OPSIDIJAN-CRNI-Kugla (6 cm)

OPSIDIJAN-CRNI-Kugla (10 cm)

Promjer: 10 cm
Masa: 1 kg cca.
Država porijekla: Meksiko
Kemijska formula: SiO2 (70-75%) + MgO, Fe3O4
Mohsova tvrdoća: 5
Astrološki znak: Vaga, škorpion, jarac
Boja: Crna, sjajna
Čakra: Korijenska, sporedne
Čišćenje: Pod mlazom vode ili preko noći u posudi s vodom, najbolje s gorskim kristalom
Punjenje: Direktno na suncu, preko noći u suhoj posudi s gorskim kristalom
135,00 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Od pamtivijeka ljudi nose zaštite od prirodnih minerala u svojoj auri kako bi se zaštitili od izvanjskih negativnih energija.
Vrlo popularan zaštitni kamen je i crni opsidijan. Koristio se je kroz stoljeća kao kamen zaštite i spominjan je često kroz raznu literaturu,
a u novije doba i kroz kinematografiju i serijale. Jedan od primjera je i poznata serija „Igra prijestolja“ gdje se opsidijan
naziva „Dragon Glass“. (zmajevo staklo, ali i smrznuta vatra). Kada smo u žurbi on nas štiti od previše vanjskih senzacija i nepoznatih štetnih energija.
Uz njegovu podršku, u stanju smo odvagnuti bitno od nebitnog, pozitivno od negativnog.
Crni opsidijan nas koncentrira, uzemljuje i pomaže nam u poniranju u same sebe. Ako smo u svakodnevnom životu okruženi s mnogo ljudi,
opsidijan je zaštitno ogledalo tj. štit od negativnih utjecaja vanjskih sila.
Posebno je prikladan za optimalnu zaštitu jer u sebi sadrži reflektirajuće djelovanje od raznih psihičkih i magijskih napada.
To znači da ne propušta na nositelja izvanjske štetne energije, već ih odbija i vraća ih natrag prema pošiljatelju.

Pošto je došao izravno iz vulkana, sadrži elemente zemlje, vode i vatre.
Ova kombinacija znači da nosi i ogromnu snagu u sebi.
Ima svrhu izvlačiti duboke stvari na površinu, što na fizičkoj, šo na nevidljivoj razini.
Za kristale crnog opsidijana kažu da su jedni od najsretnijih od svih kristala. Pretvaraju lošu sreću u dobru,
a posebno su korisni kada je riječ o financijskoj dobiti. Kaže se da je nošenje crne narukvice od opsidijana
jedan od načina za privlačenje bogatstva i sreće. Povezan je s korijenskom čakrom prvenstveno pa ga to čini savršenim kamenom uzemljenja.
Kaže se da izvlači negativnosti iz osobe i provodi ih u zemlju gdje se onda neutralizira. Uklanja energetske blokade u tijelu.
Poznat je i pod nazivom "kamen zaštitnik" jer štiti od geopatogenih vrsta zračenja i stresnih negativnih energija iz okoline.
Koristi se za uzemljenje i održavanje ravnoteže u svom prostoru (Vastu, Feng Shui). Može se postaviti kod ulaznih vrata da djeluje kao filter prema onima koji ulaze u vaš dom.
Važno je da bude postavljen na policu ili stol a ne na pod. Može se postaviti i na gornji okvir iznad vrata i dodatno na prozor.
Ako se postavi ispod kreveta, uklanja mentalnu napetost, uzemljuje i stvara opuštajuće okruženje. Također se ne bi trebao stavljati na mjesto
gdje bi ga se moglo zanemariti jer je važno da se redovito čisti, pogotovo ako u prostor dolazi mnogo negativne energije.
Ovaj kamen je vrlo dobar za kidanje veza i oslobađanje od negativnih odnosa. Pomaže u napuštanju toksičnog radnog mjesta ili radnog okruženja.
Kroz povijest gledano, koristio se za povezivanje duhovnog svijeta s fizičkim i popularan je u mnogim metafizičkim grupama diljem svijeta zbog svojih metafizičkih svojstava.
U kamenom dobu se koristio za izradu oružja i mačeva. Boja ovog kamena posljedična je prisustvom titana, željeza i mangana u njemu. Koristio se stoljećima u magijskim ritualima.
U proricanju sudbine se često koristi za izradu kristalnih kugli. Olakšava komuniciranje s drugim dimenzijama ili s voljenim osobama koje su preminule.
Njegova sjajna crna površina djeluje kao portal koji olakšava ovu komunikaciju. Pomaže u regresivnom vraćanju u prošle živote kako bi se lakše iscijelile teške emocije ili traume,
a prepreka su u sadašnjosti življenja. Štiti od astralnih napada. Pomaže u meditaciji na temu; "Tko sam ja, zaista?" , " Odakle potičem?"
Pomaže kod jakih migrena, upale mišića, iscjeljenja kostiju i regeneracije kože.
Djeluje na rastvaranje blokada u fizičkom tijelu koje čine kasnije psihosomatske poremećaje.
 

Slični proizvodi:


 
Nedavno gledani proizvodi: