PRIVJESAK-Cvijet života-Rozenkvarc

PRIVJESAK-Cvijet života-Rozenkvarc

PRIVJESAK-Drvo života-Ametist

PRIVJESAK-Drvo života-Ametist

PRIVJESAK-Cvijet života-Opal staklo

Promjer: 2 cm
Pakiranje: 1
Masa: 11 g
Sastav materijala: Metal i kristal
Država porijekla: Kina
Boja: Svijetlo plava
Čakra: Grlena, čeona, tjemena
Čišćenje: Preko noći u posudi s ametistom ili gorskim kristalom ili s njihovim geodama
Punjenje: Par sati direktno na suncu
7,96 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Opalit je prekrasan, nebesko plavi kamen koji simbolizira jasno razmišljanje, nove životne početke, dječju nevinost i radost. Opalit je tek prije par desetina godina u ponudi na svjetskom tržištu pa nisu vezane legende niti priče iz prošlih stoljeća uz njega. Opalit sadrži manje naslage opala u sebi i nastao je umjetnim putem na više načina. Trgovački ima još naziv: opal-staklo, opalizirano staklo, opal-nježni, opal-morski, opal-plavi ili "Tiffany Stone".

Opalit nije pravi dragi kamen jer ga je napravio čovjek sintetičkim putem i ne nalazi se u prirodi. Kao rezultat toga, jeftiniji je i lakše dostupan od prirodnog opala na kojeg dosta podsjeća. Ova jeftinija pristupačnost po cijeni, ne umanjuje njegovu blistavu ljepotu i mnoge prednosti ovog umjetnog kristala.

Osnovna značenja ovog predivnog kamena su brzo podizanje raspoloženja, sposobnost pretvaranja namrštenog lica u osmijeh i primanje svjetlosti s čistog plavog neba. Jača samopouzdanje, vjeru, budi nadu, širi optimizam. Daje osjećaj harmonije i psihičke stabilnosti. Smanjuje simptome depresije i osjećaje beznadnosti. Potiče sjećanja na mladenačku bezbrižnost i gledanje na svijet s potpunim optimizmom. Osnažuje ljudske odnose i međusobno povjerenje. Pomaže osobama kod emocionalnih trauma da ih lakše prođu. Smiruje um i umanjuje nesanicu te olakšava ulazak u san. Pomaže lakšem ulasku u meditaciju. Čisti blokade u energetskim meridijanima fizičkog tijela. Harmonizira unutar osobe žensku i mušku energiju. Pomaže u uspješnosti novčanih i poslovnih transakcija. Idealan je za korištenje u vrijeme životnih preokreta.

Možete ga jednostavno držati pri ruci, osobito na mjestu (spavaća soba, ured, itd.) gdje smatrate da je najpotrebniji, nositi ga kao nakit ili ga čak integrirati u svoju praksu meditacije. Kako biste imali kontinuirani pristup dobrobitima opalita, jednostavno ga možete nositi sa sobom u džepu. Ako se stavi iznad tjemene čakre, potaknut će vizije i ojačati psihičku percepciju. Ako se upari s plavim opalom-Andskim, potiče otvaranje trećeg oka.

Iako je sintetski, osoba može biti ugodno iznenađena kada osjeti mnogo iscjeljujućih dobrobiti koje pruža ovaj nebesko plavi opalit. Preporučuje se nakon čišćenja da se okadi s Palo Santom ili bijelom kaduljom.

 

Slični proizvodi:


 
Nedavno gledani proizvodi: