ŠIVINO OKO-Talisman

ŠIVINO OKO-Talisman

ŠIVA LINGAM (3-4 cm)

Promjer: 2 cm
Veličina: 3-4 cm
Masa: 20-25 g
Boja: Smeđa i siva
6,64 € 50,00 kn
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Šiva lingam potiče iz Indije, a skuplja se iz rijeke Narmada kao riječno kamenje.

Narmada ili Narbada (Nerbuda) je velika rijeka u središnjoj Indija duga 1 300 km. Ime je dobila po grčkom geografu Klaudiju Ptolomeju pošto je i u davno doba ova rijeka bila poznata kao važni trgovački put od Arapskog mora do doline rijeke Ganges. Ovo se kamenje zbog svoje snažne vibracije uzima i obrađuje u mineralni nakit.

Riječ linga znači "forma". Nazivamo to "oblik" jer kada se nemanifestirani dio počeo manifestirati, ili drugim riječima kada se počelo događati stvaranje na Zemlji, prvi oblik koji je poprimljen bio je oblik elipse. Savršena elipsa je ono što se naziva, lingam. U procesu stvaranja, uvijek je prvo stvoren oblik elipse a iz toga se sve materijalno dalje formiralo u druge oblike.

U Indiji, simbol Šiva lingama simbolizira harmoniju između muške i ženske energije tj. cjelovitost, ujedinjenje u jedno, tj. sjedinjenje Šive i Šakti.
Korištenjem Šiva linge tako što se drži u ruci ili u obliku nakita kao privjesak, osoba se energetski uravnotežuje i lingam djeluje tako što diže vibraciju osobe koja ga nosi.
Pošto Šiva lingam sadrži savršeni oblik, postaje trajno skladište dodatne energije. Jednom kada se napuni, uvijek će ostati takav. Poželjno ga je nositi u obliku nakita ako je manje veličine, a veći primjerci se stavljaju u prostor dnevnog ili radnog boravka, sobe za meditaciju i sl. kako bi pročistio i održavao energetski prostor. Gledajući kroz povijest Veda , Šivin lingam između ostalog simbolizira i mušku energiju, kroz falusni prikaz koji je vidljiv u mnogim hramovima Indije. Preporučuje se nošenje lingama za jačanje seksualnog libida i potencije kod muškaraca, a može se postaviti u spavaćoj sobi kao energetski talisman za dobrobiti održavanja harmoničnog i ljubavnog partnerskog odnosa. Korištenje Šiva lingama se preporučuje i ženama i muškarcima kako bi oboje dobili uravnoteženje svojih unutarnjih muško-ženskih energija. Ako se koristi u meditaciji, vrlo brzo će osoba osjetiti razliku u meditativnim tehnikama s lingamom i bez njega. Poželjno je i proširiti njegovo korištenje npr. u tehnikama kidanja veza ili tehnikama opraštanja jer lingam nosi moć regeneracije u svakom pogledu. Pomaže u bržem kidanju energetskih, obiteljskih, poslovnih ili seksualnih vezanosti osobe iz prošlosti i pomaže u vitalizaciji čakri i bržem prilagođavanju življena u sadašnjosti , bez zaglavljenosti u prošlosti. Šiva lingam aktivira i kundalini energiju u osobi koja može taj potencijal iskoristiti u svrhu proširenja svoje svjesnosti i buđenju uspavanih unutarnjih potencijala i otkrivanja talenata za koje nije ni znala da posjeduje.
 

Slični proizvodi:


 
Nedavno gledani proizvodi: