GORSKI KRISTAL-Ogrlica s plosnatim privjeskom

GORSKI KRISTAL-Ogrlica s plosnatim privjeskom

ROZENKVARC-Ogrlica s plosnatim privjeskom

ROZENKVARC-Ogrlica s plosnatim privjeskom

ŠUNGIT-Ogrlica s plosnatim privjeskom

Veličina: 2,5-4 cm
Masa: 15-18 g
Država porijekla: Karelija, Rusija
Boja: Crna
Čakra: Korijenska
15,93 € 120,00 kn
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Ovaj plosnati privjesak zbog svog oblika, dobro prianja uz tijelo, a može se nositi i ispod odjeće. Ovo crno uže ima mogućnost regulacije veličine.Šungit je jedinstven mineral star oko 2 milijarde godina. Kao mineral znanstveno je priznat tek 1992. Šungit sadrži prirodne fulerene, novootkrivenu alotropsku modifikaciju ugljika C (za to otkriće dodijeljena je Nobelova nagrada za kemiju 1996.). Fulereni su otkriveni još jedino u svemiru u prašini zvijezde udaljene 6500 svjetlosnih godina. Znanstvenici koji su istraživali šungit proglasili su ga za čudotvoran mineral i lijek 21. stoljeća. Jedino nalazište nalazi se u Kareliji u Rusiji. Karelija je oblast gdje je carska obitelj prije 250 godina izgradila lječilište za svoje potrebe. Kamen je dobio ime po imenu malog sela zvanog Shunga gdje je prvi put otkriven.
Šungit sadrži: - ugljik 20 - 95% - silicij 5 - 60% - aluminij do 4% - željezo do 3,5% - magnezij do 3,5% - kalij do 12% - sumpor do 1,2%

Šungit ima izuzetna svojstva da uništava i apsorbira sve strane štetne tvari u ljudima, a i regenerira fizičko tijelo. Potiče fizičku detoksikaciju tijela. Koristi se kao prevencija u liječenju raznih bolesti. Šungit se može upotrebljavati na razne načine i u raznim oblicima kao pomoć u iscjeljivanju čovjeka i životnog prostora. Poznato je da su ga ruski časnici i vojnici nosili sa sobom jer im je pomagao preživljavati upravo pročišćavanjem prljave i zagađene vode.

ŠUNGITNI PRIVJESAK, OGRLICA ILI NARUKVICA: Nošenjem privjeska, ogrlice ili narukvice od šungita, nakon 15 dana u potpunosti se normalizira poremećeno bioenergetsko polje u tijelu.

 

Slični proizvodi:


 
Nedavno gledani proizvodi: