TORBICA-antilop koža /Ohm/6x8 cm

TORBICA-antilop koža /Ohm/6x8 cm

TORBICA-baršun/crna/17x12 cm

TORBICA-baršun/crna/17x12 cm

TORBICA-baršun/Cvijet života/18x13 cm

Pakiranje: 1
Veličina: 18x13 cm
Masa: 25 g
Sastav materijala: Pamučni baršun
Boja: Crna
7,96 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Ova kvalitetno podstavljena torbica iznutra i izvana od debelog pamučnog baršuna (pliš) sa izvezenim simbolom Cvijeta života prikladna je za pohranu nakita, kristala, anđeoskih ili tarot karata ili stvari koje su vama dragocjene.

Simbol "Cvijeta života" poznat je u mnogim kulturama i star je preko 6000 godina. Sastoji se od nekoliko koncentričnih, jednakih, preklapajućih krugova. Mnogi vjeruju kako u ovom simbolu leži sama srž informacija o tajnama svemira i svih živih bića.

Najstariji zapis o Cvijetu života je navodno pronađen u palači kralja Ashurbanipala, a datira još od 645. g. prije Krista. Jedna od najstarijih njegovih slika sastavljena od 19 krugova, pronađena je i u Ozirisovom hramu u Abydosu u Egiptu. Ovaj simbol je dosad pronađen u piramidama, hramovima, na obrednim oltarima i to na svim kontinentima kao drevni simbol iz prošlosti od naprednih civilizacija.

Cvijet života, smatra se simbolom svete geometrije, kozmičkog poretka, ciklusa života i potpunog sklada u svemiru. Smatra se simbolom matematičke pravilnosti poput Pitagorinog teorema, Merkabe ili Drveta života u Kabali koji se nalazi u isprepletenim krugovima, spojenih s božanskom geometrijom platonskih tijela.

Simbol Cvijeta života se popularno nosi kao privjesak na nakitu, ukras, crtež, naljepnica, gravura u predmetu, u slici ili ilustraciji, a potiče harmoniju i oslobađanje energetskih blokada svugdje oko sebe. Energija života može ponovno teći bez prekida u prostoru što ovaj simbol čini vrlo prikladnim za meditaciju i praktični energetski rad.

 

Slični proizvodi:


 
Nedavno gledani proizvodi: