FENG SHUI-Žaba sa sretnim novčićem (tamno crvena)

FENG SHUI-Žaba sa sretnim novčićem (tamno crvena)

FENG SHUI-Bagua ogledalo (konkavno)

FENG SHUI-Bagua ogledalo (konkavno)

FENG SHUI-Kristal (kap) + Cvijet života + perle za 7 čakri

Promjer: Kristal 4,5x3 cm
Pakiranje: U ukrasnoj torbici
Veličina: 28 cm
Masa: 23 g
8,00 € 60,28 kn
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
FENG SHUI-Kristal (kap) + Cvijet života za 7 čakri

Feng Shui ima za svrhu prilagoditi naše životno i radno okruženje na način koji stimulira skladan protok Chi-a (životne energije).
U kineskoj filozofiji sve je u harmoniji i ravnoteži između komplementarnih sila Yina i Yanga kao i između muškog i ženskog polariteta.
Simbolika kristalnih privjesaka i lustera koji svijetle na suncu i reflektiraju se kroz njih svjetleće zrake u prostor, vrlo je popularna tehnika u kineskoj tradiciji Feng Shuija.
Vjeruje se da simbolizira protok novca, privlači bogatstvo i obilje, ali i da odbija lošu sreću i negativnu energiju iz doma ili poslovnog prostora.
Za više informacija, preporuča se proučiti neku knjigu iz područja Feng Shuija.

Simbol "Cvijeta života" poznat je u mnogim kulturama i star je preko 6000 godina. Sastoji se od nekoliko koncentričnih, jednakih, preklapajućih krugova.
Mnogi vjeruju kako u ovom simbolu leži sama srž informacija o tajnama svemira i svih živih bića.
Najstariji zapis o Cvijetu života je navodno pronađen u palači kralja Ashurbanipala, a datira još od 645. g. prije Krista.
Jedna od najstarijih njegovih slika sastavljena od 19 krugova, pronađena je i u Ozirisovom hramu u Abydosu u Egiptu.
Ovaj simbol je dosad pronađen u piramidama, hramovima, na obrednim oltarima i to na svim kontinentima kao drevni simbol iz prošlosti od naprednih civilizacija.
Cvijet života, smatra se simbolom svete geometrije, kozmičkog poretka, ciklusa života i potpunog sklada u svemiru.
Smatra se simbolom matematičke pravilnosti poput Pitagorinog teorema, Merkabe ili Drveta života u Kabali koji se nalazi u isprepletenim krugovima, spojenih s božanskom geometrijom platonskih tijela.
Simbol Cvijeta života se popularno nosi kao privjesak na nakitu, ukras, crtež, naljepnica, gravura u predmetu, u slici ili ilustraciji, a potiče harmoniju i oslobađanje energetskih blokada svugdje oko sebe.
Energija života može ponovno teći bez prekida u prostoru što ovaj simbol čini vrlo prikladnim za meditaciju i praktični energetski rad.

 

Slični proizvodi:


 
Nedavno gledani proizvodi: