RUDRAKŠA/GORSKI KRISTAL-Narukvica (elastična)

RUDRAKŠA/GORSKI KRISTAL-Narukvica (elastična)

KRIŠNA-Kip (38 cm)

KRIŠNA-Kip (38 cm)

GANEŠA-Kip (s flautom)

Pakiranje: 1 kom
Veličina: 28 cm visina, 18 cm širina u dnu
Masa: 1130 g
Sastav materijala: Poliresin smola
Strana svijeta: Sjever
Boja: Zlatna, žuta, plava, zelena
53,09 € 400,00 kn
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Ganeša (Ganesh) je jedno od najpoznatijih i najštovanijih božanstava u hinduističkoj religiji. Njegova slika se nalazi u Indiji, Nepalu, Šri Lanki, Tajlandu, Indoneziji ( Java i Bali ), Singapuru, Maleziji, Filipinima i Bangladešu. To su države s velikom etničkom indijskom populacijom uključujući Fidži, Gvajanu, Mauricijus, Trinidad i Tobago.
Obožavanje božanstva Ganeša je široko rasprostranjena i proteže se i na džainiste i budiste. Prepoznatljiv je po glavi slona, a tijelu čovjeka. Poznato je za njega ako ga se štuje, mantra ili moli, da uklanja životne prepreke pojedinca i donosi sreću. Uz božicu Saraswati i on je božanstvo umjetnosti, znanosti, intelekta i mudrosti.

Poznat je i kao božanstvo podrške novih životnih početaka (vjenčanje, useljenje, novi poslovni projekt ) i vrlo se često njegovo ime spominje u obliku mantre ili pjesme s molbom za pomoć pri počinjanju novih pothvata u životu.

Također prije nego se krene na putovanje, moli ga se za zaštitu na putu. Njegov kip služi i kao zaštita u prostoru i privlačitelj materijalnih i duhovnih dobara u život.
 

Slični proizvodi:


 
Nedavno gledani proizvodi: