KALCEDON (2-3 cm)

KALCEDON (2-3 cm)

HELIOTROP-KRVAVI KAMEN (2-3 cm)

HELIOTROP-KRVAVI KAMEN (2-3 cm)

JASPIS-DALMATINAC (2-3 cm)

Pakiranje: 1 kom
Veličina: 2-3 cm
Masa: 10-20 g
Država porijekla: Meksiko
Kemijska formula: SiO2 kremen
Mohsova tvrdoća: 6,5-7
Astrološki znak: Djevica, vaga, jarac
Boja: Žućkasto siva s crnim točkama
Čakra: Korijenska, srčana
Čišćenje: Pod mlazom vode ili preko noći u posudi s vodom s gorskim kristalom
Punjenje: Neograničeno na suncu
3,32 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Jaspis-Dalmatinac pojačava vezu s majkom Zemljom. Pomaže osobi da se poveže s elementom zemlje. Ovaj jedinstveni mineral uzemljuje i pomaže u ostvarivanju zacrtanih ciljeva osobe, a i pruža potrebne alate na putu do tog cilja.

Učinkovito pomaže osobama koje su u sukobu interesa ili koje su izložene snažnim verbalnim konfliktima. Jača psihu, umjetničku inspiraciju i kreativnost. Otklanja noćne more, negativne stavove, strah i omogućuje mirniji san. Pobuđuje u osobi pozitivnu energiju, radost i zaigranost. Ovaj mineral pomaže održavati dugogodišnje ljubavne veze i pojačava vrlinu predanosti i vjernosti. Dalmatinac jača kod osobe odanost porodici, pomaže u razotkrivanju lažnog prijatelja od pravog. Ohrabruje timski rad. Odličan je za sve koji rade neposredno sa životinjama, naročito za veterinare ili za one koji rade u djelokrugu zaštite životinja.

Jaspis dalmatinac pomaže kod regeneracije i liječenja oštećenih tkiva, čisti krv, ublažava želučane probleme, umiruje grčeve, pomaže kod gubitka memorije u starosti, djeluje antidepresivno.

Pomaže u percepciji samog sebe i svojih vrlina. Podržava osjećaj skromnosti i strpljenja. Kamen djeluje vrlo umirujuće, skladno i opuštajuće.

 

Slični proizvodi:


 
Nedavno gledani proizvodi: