SUNČEV KAMEN (4-5 cm)

SUNČEV KAMEN (4-5 cm)

ŠUNGIT (2-3 cm)

ŠUNGIT (2-3 cm)

JASPIS-LEOPARDOVA KOŽA (7 cm)

Veličina: 7x5 cm
Masa: 80 g
Država porijekla: Meksiko
Kemijska formula: SiO2 =70% , a 30% vulkanski kamen
Mohsova tvrdoća: 7
Astrološki znak: Djevica, vaga, jarac
Boja: Crvena sa smeđim pjegama
Čakra: Korijenska
Čišćenje: Pod mlazom vode 2-3 min. ili preko noći u posudi s vodom i gorskim kristalom
Punjenje: Neograničeno na suncu
19,91 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Jaspis-Leopardova koža je mineral koji sadrži mnoge lijepe boje po sebi i jedinstvene pjegave uzorke koji su nalik na leopardovu kožu. Jaspis je vrsta kalcedona. Ime jaspis znači, pjegavi, a potječe od latinske riječi, "iaspidem" ili starofrancuskog "jaspre" što je u prijevodu, "jaspis".
Jaspis-leopardova koža je poznat i pod drugim nazivima, "ružičasti riolit", "leopardov ahat", "leopardit" i "jaguarov kamen". Nazivaju ga i "kamen mudrosti", "vrhovni hranitelj" i "kamen hrabrosti". Nalazišta su mu osim u Meksiku, u Brazilu i Južnoj Africi.
Ovo je kamen koji ujedinjuje u osobi više životnih aspekata u jednu cjelinu. Harmonično povezuje osobu između njenog uma, tijela i duše. Povezan je sa srčanom i korijenskom čakrom. Ima snažnu sposobnost upijanja negativne energije i uzemljenja.
Zbog svoje velike harmonizacijske moći, sposoban je uravnotežiti Yin i Yang energije u osobi i uskladiti tijelo s umom i duhom. Ovo je kamen koji daje snagu i vitalnost. Jača samopouzdanje i mudrije donošenje životnih odluka.

Kažu da uravnotežuje sadržaj minerala u tijelu i da može nadomjestiti nedostatak mangana, cinka, sumpora i željeza. Vjeruje se da ovaj kamen može pomoći oslabljenom organizmu da se brže oporavi od dugotrajne bolesti, ozljede ili bolničkog liječenja.
Jača fizičko tijelo, a pomaže i kod psihičkih stanja letargije i depresije. Kamen se može koristiti u meditaciji, a i za proricanje, traženje mnogih odgovora. Jača pritom osjećaj poniznosti, tolerancije i strpljenja.

Na fizičkoj razini, pomaže kod problema s bubrezima, slezene, jetre i žučnog mjehura. Regulira probavni sistem, protok krvi u tijelu i pomaže kod zaustavljanja krvarenja iz nosa. Ublažuje posljedice epilepsije, gihta i nelagoda povezanih s hemeroidima.
Pomaže u vraćanju osjetilnog gubitka njuha.

Jaspis-leopardova koža je koristan kada je u pitanju plodnost, pomaže u začeću i čuva plod. Može djelovati i kao snažan seksualni stimulans, a muškarcima pomaže kao regenerator sperme.

Ovo je kamen koji osobu općenito povezuje sa životinjama i daje joj bolje razumijevanje životinjskog svijeta. Kamen je izvrstan pomoćnik i u meditaciji, astralnom ili šamanskom putovanju.
U šamanskom putovanju, leopard je jedna od životinja moći koja se ponekad može sresti na svom putu unutarnjeg iscjeljenja duše.
 

Slični proizvodi:


 
Nedavno gledani proizvodi: