LAPIS LAZULI-Narukvica (elastična) 4 mm

LAPIS LAZULI-Narukvica (elastična) 4 mm

KARNEOL-Narukvica 6 mm (elastična)

KARNEOL-Narukvica 6 mm (elastična)

JASPIS-ZEBRASTI-Narukvica (elastična)

Promjer: 5 cm
Veličina: 7 mm
Masa: 18 g
Država porijekla: Madagaskar
Kemijska formula: SiO2
Mohsova tvrdoća: 6,5-7
Astrološki znak: Bik, vaga
Boja: Bijelo siva
Čakra: Korijenska, pupčana, srčana
Čišćenje: Pod mlazom vode 2-3 min. Okaditi Palo Santom ili bijelom kaduljom
Punjenje: Na suncu 2-3 h
11,95 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Ova vrsta jaspisa svojom igrom boja podsjeća na zebrinu kožu. Ove boje jaspisa su nastale djelovanjem mješavine željezne rude. Poznat je i pod nazivom, "srebrno oko".

Ovaj naziv dobio je zbog prugaste površine kamena i povezanosti sa slobodom i metafizičkim svojstvima koja oslobađaju dušu. Zebrasti jaspis je povezan s majkom Zemljom. Osobu povezuje s elementom zemlje, prirodom i cijelim ekosustavom. Čisti negativnu energiju i povećava protok energije kroz čakre te snažno uzemljuje. Ovaj kamen privlači novac i uspjeh u poslu donoseći obilje. Smanjuje stres, nervozu, depresivne misli i potiče mentalnu jasnoću. Jača srce i smanjuje upalu mišića. Potiče fizičku detoksikaciju tijela. Jača seksualni libido i pomaže kod začeća.

Koristi se u kontaktiranju prirodnih sila, naročito u šamanskoj praksi. Omogućuje lakši kontakt sa životinjom moći, zebrom. Zebra je životinja koja podučava osobu koliko je važno se osjećati slobodno i neovisno i kako to stanje postići. Zebra za razliku svojih "rođaka" konja i magarca, nikad nije iskorištavana od strane ljudi za fizičke poslove pa je zebrina neukrotiva i slobodna duša, prikladni učitelj.

Svojim originalnim izgledom podučava osobu da smo svi različiti i da trebamo jedni druge prihvatiti bez kritike i osuđivanja. Poželjno ga je i zakopati u zemlju u noći punog mjeseca kako bi se dodatno očistio.


 
Nedavno gledani proizvodi: