PRAZEM (1,5-2 cm) (Brazil)

PRAZEM (1,5-2 cm) (Brazil)

STIKTIT U SERPENTINU (ATLANTISIT) (4-5 cm)

STIKTIT U SERPENTINU (ATLANTISIT) (4-5 cm)

JASPIS-ZMAJEVA KRV (2 cm)

Pakiranje: 1 kom
Veličina: 2 cm
Masa: 10-20 g
Država porijekla: Australija
Kemijska formula: SiO2 - oksid silicija i kisika, varijetet kvarca (kremena)
Mohsova tvrdoća: 6,5-7
Astrološki znak: Bik, lav
Boja: Zelena sa crveno-smeđim mrljama
Čakra: Korjenska, pupčana, srčana
Čišćenje: Pod mlazom vode 2-3 min. Okaditi bijelom kaduljom ili Palo Santom
Punjenje: 2-3 h na suncu
3,00 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
JASPIS-Zmajeva krv (engl. Dragons Blood) je rijetka vrsta minerala koja se pronalazi samo u Zapadnoj Australiji. Često ga se zamjenjuje sa Zmajevim kamenom sličnog izgleda iz Južne Afrike.
Jaspis-Zmajeva krv je mineral koji je prirodno nastao kombinacijom crvenog jaspisa i zelenog fuksita.
Ovo je kamen hrabrosti, snage, upornosti, unutarnje transformacije, prihvaćanja unutarnjih vrijednosti i samopouzdanja.
Ovaj energizirajući kamen aktivira srčanu, čeonu i tjemenu čakru. Vitalizira fizičko tijelo i harmonizira ga s eteričnim tijelom. Kamen snažno uzemljuje, budi unutarnju snagu i vrlo je dobar pratilac u životnim okolnostima
kada se treba hrabro izboriti za sebe. Svojom zelenom i crvenom bojom kamen osobu povezuje direktno sa srčanom čakrom i omogućava joj bolje razumijevanje vlastitih emocija i osjećaja.
Pomaže joj da sluša svoje srce i da pred drugima govori iz srca o temama koje su za nju osjetljive ili su intimne prirode. S ovim kamenom osoba će se lakše otvoriti drugima i pričati o svojim problemima te pronaći zajedničkim putem u komunikaciji, rješenje svojih problema.
Kamen pomaže u iscjeljivanju srca i negativnih emocija kao što su krivnja, trauma, tuga, bijes, ljubomora i ljutnja.
Ovo je kamen transformacije, buđenja duboko potisnutih emocija koje će on uzburkati, dovesti na površinu u svjesni dio, suočiti ih s osobom, pomoći u prihvaćanju i u trajnom otpuštanju.
U ljubavnoj vezi pomaže u analizi obrazaca ponašanja i u oslobađanju od starih obrazaca krivnje. Ovaj kamen podsjeća osobu da se nema potrebe kažnjavati zato što je samo čovjek s pokojom manom, a ne savršeni robot ili božansko savršenstvo.
Normalno je imati loše i dobre dane, uspone ili padove. Jaspis-Zmajeva krv potiče duhovni rast, budi u osobi snagu ljubavi, opraštanja i suosjećanja, kako prema sebi, tako i prema drugima.
Osobi pomaže i u direktnom suočavanju sa životnim teškoćama, ali i u suočavanju sa samim sobom, vlastitom nutrinom, prihvaćanjem kakva stvarno "je", rastvarajući lažne slike o sebi. Kamen pomaže osobi osvijestiti percepciju svojih vrlina i mana te potiče duhovno samoiscjeljenje.
Također je učinkovit za buđenje kundalini energije (poticanje strasti, kreativnosti i seksualnosti). Ako se položi na korijensku čakru, može se vizualizirati kako snažna energija ulazi kroz korijensku čakru i vizualizirati protok te nove snažne energije sve do krunske čakre, a zatim vratiti energiju sve do korijenske.
Ovaj proces vizualizacije može se ponoviti 6-9 puta.
Kamen jača volju osobe te joj pomaže u disciplini redovitog vježbanja ili držanja plana kod određene prehrane.
Ovaj kamen osnažuje fizičku konstituciju, pomaže u bržoj regeneraciji nakon bolesti, operacije, fizičke ozljede ili iscrpljenosti tijela od prekomjernog rada.
Jaspis-Zmajeva krv potiče na rad imunološki, probavni, živčani i krvni sustav te jača štitnjaču, mozak, jetru i mjehur. Općenito, kamen pomaže osobi probuditi uspavano u njoj, suočiti je s njenom prošlošću i pomoći joj u njenom prihvaćanju, transformirati je i osloboditi je od starog i nepotrebnog kako bi živjela s više radosti, entuzijazma, životne energije u sadašnjem trenutku. 

Slični proizvodi:


 
Nedavno gledani proizvodi: