FLUORIT-ŽUTI (2-3 cm)

FLUORIT-ŽUTI (2-3 cm)

MJESEČEV KAMEN (3 cm)

MJESEČEV KAMEN (3 cm)

JASPIS-ZMIJSKA KOŽA (1,5-2 cm)

Pakiranje: 1 kom
Veličina: 1,5-2 cm
Masa: 4-10 g
Država porijekla: Južna Afrika
Kemijska formula: SiO2
Mohsova tvrdoća: 6,5-7
Astrološki znak: Blizanci, lav, jarac
Boja: Smeđa, siva, žuta, bijela i crna
Čakra: Korijenska, solarni pleksus
Čišćenje: Jednom mjesečno par minuta kroz mlaz vode i okaditi ga Palo Santom ili bijelom kaduljom
Punjenje: Ostaviti ga na zemlji preko noći ili u razdoblju punog mjeseca
1,33 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Ovaj kamen oponaša jedinstvenu teksturu zmijske kože. Kroz stoljeća je poznat pod nazivom "kamen zaštitnik". Može imati i crvene, krem, žute ili zelene teksture po sebi. U prošlosti bio je povezan s egipatskom božicom Izis, božicom plodnosti, visoke magije i zdravlja. U to je vrijeme kamen predstavljao menstrualnu krv i govorilo se da pomaže ženama da očuvaju zdravu trudnoću. Kasnije se pojavio i u kršćanstvu. Drugi oblici jaspisa tjerali su zle duhove, a za ovu zmijoliku varijantu smatralo se da pripada moćnom redu arkanđela.

Danas je jaspis-zmijska koža moćno sredstvo za iscjelitelje zbog svojih iscjeliteljskih karakteristika. Bez obzira u kojem ste trenutno stanju, dobrom ili lošem na emocionalnoj ili materijalnoj razini, oko vas uvijek postoje ljudi koji žele vidjeti vaš neuspjeh i patnju. Osobe ponekad vam zavide iz čiste zavisti ili ljubomore. Ta se negativna energija može uvući u vaše polje aure i uništiti vaše mirno blagostanje. Ovaj kamen pomaže da ostanete sigurni od napada koji naizgled dolazi niotkuda i bez ikakvog upozorenja, a pomaže i da ostanete pritom dosljedni na svom putu.

Energetski djeluje tako da pruža osjećaj smirenosti, razumijevanja i štiti od negativnih vibracija izvana. Štiti i od psihičkih i astralnih napada. Uklanja nakupljene negativne emocije i pomaže ih izbaciti iznutra i rastvoriti ih. Pomaže u suočavanju i savladavanju svojih vlastitih unutarnjih demona. Ako vas sputava težina prošlosti, teško je ispuniti svoj puni životni potencijal. Ovaj kamen tjera vas da se riješite starih navika i nezdravih obrazaca razmišljanja kako biste krenuli prema pozitivnijim stvarima u sadašnjosti. Njegova iscjeljujuća svojstva pomažu duši koja besciljno luta da kroči na pravi put koji nosi duhovno blagostanje i smirenost.

Smanjuje stres, jača srce, poboljšava cirkulaciju krvi u tijelu, smanjuje povišeni krvni tlak, odstranjuje otrove i toksine iz tijela. Podiže vitalnost organizma i dobar je za brži oporavak od bolesti.

Ovo je kamen koji nas duboko povezuje s prirodom i majkom Zemljom. Pomaže nam da bolje razumijemo sebe i najbolje je ako meditirate s njim da to radite vani, povezani s okolinom. Jaspis-zmijska koža je duboko povezan s prirodom pa je i takav način njegovog čišćenja; možete ga jednom mjesečno ostaviti na zemlji preko noći (možete ga i zakopati) ili na prozoru u tegli preko noći u doba punog mjeseca. Poslije ga možete okaditi.

 

Slični proizvodi:


 
Nedavno gledani proizvodi: