JASPIS-DALMATINAC (4-5 cm)

JASPIS-DALMATINAC (4-5 cm)

TIGROVO ŽELJEZO (2-3 cm)

TIGROVO ŽELJEZO (2-3 cm)

JASPIS-ŽUTI (3-4 cm)

Pakiranje: 1 kom
Veličina: 3-4 cm
Masa: 20-50 g
Država porijekla: Brazil
Kemijska formula: SiO2
Mohsova tvrdoća: 6,5-7
Astrološki znak: Bik, djevica, jarac
Boja: Žuto smeđa
Čakra: Korijenska, pupčana, solarni pleksus
Čišćenje: Pod mlazom vode ili preko noći u posudi s gorskim kristalom
Punjenje: Neograničeno na suncu
4,65 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Jaspis žuti je kroz stoljeća cijenjen kao kamen spoznaje i za izradu talismana zaštite. a koristili su ga razni svećenici, šamani i duhovni vodiči da čuvaju čovjeka na njegovim fizičkim i duhovnim putovanjima. Potiče unutarnju snagu i mentalnu jasnoću, a njegova spora, stabilizirajuća energija danas je jako cijenjena. Ima duboku povezanost s majkom Zemljom i izvanredna je pomoć za uzemljenje i uvid u duhovni rad ili duboke meditacije. Žuti jaspis stimulira čakru solarnog pleksusa i pojačava samopouzdanje i hrabrost, unoseći energiju i entuzijazam u život osobe.

Osobi pomaže u dobivanju uvida da vidi stvari u drugačijem svjetlu. Pojačava jasnoću, pokreće uspavane aktivnosti i jača polet i optimizam. Pomaže dati smisao života, naročito u odnosima s drugima. Osigurava dobar početak oko novih odnosa pomažući u uspostavljanju dobre komunikacije. Pomaže osobi da se usredotočiti na potrebe osobe ili zajednice. Nazivaju ga i "trgovčev kamen” koji donosi uspjeh u pokušaju da osoba proda sebe, proizvod ili uslugu drugima. Donosi snagu i energiju jasnoće koja dolazi iz čiste svjesnosti.

Žuti jaspis izvanredan je kamen za otklanjanje ljubomore i izvrstan je štit protiv ogovaranja drugih. Može se nositi u džepu kako bi se ublažila briga o tome što drugi govore ili misle. Pomaže u uklanjanju lažnih i nemoralnih osoba iz života.

Nošenje žutog jaspisa dulje vrijeme gradi samopouzdanje i entuzijazam, kanalizira pozitivnu energiju i privlači druge osobe u život. Dobar je za izgradnju prijateljstva i koristan je osobama koje žive u intimno povezanoj zajednici. Ovo je i kamen intelekta jer potiče stalno učenje i izvrstan je kristal za radno mjesto za poticanje dovršavanja zadataka koji su bili odgođeni.

Jaspis žuti je izvrstan kamen za zdraviju probavu, pruža emocionalnu podršku i podiže razinu fizičke energije. Njegova spora, stabilna vibracija pomaže u izbjegavanju ekstrema i potiče ustrajnost u svemu započetom. Koristan je i za duga razdoblja posta kao podrška u ustrajnosti u tom procesu. Ovaj kamen se može koristiti za usklađivanje energija između čakri. Pomaže za zaštićeno astralno putovanje, posebno kada se stavi iznad srčane i pupčane čakre, ili da bi se pojačala snaga solarnog pleksusa. Njegova je energija zaštitnička i uzemljena, a može pomoći i kod prisjećanja na nedavne snove.

Ovo je čudesan kamen i za emocionalnu jasnoću, pomaže čovjeku da vidi odnose i životne situacije onakvima kakvi oni stvarno jesu.

Žuti jaspis također potiče unutarnju snagu, pomažući osobi da podnese životna frustrirajuća iskustva, pruži pozitivni otpor i ustrajnost da ih prevlada. Potiče entuzijazam i radost te pomaže u privlačenju pozitivnih prijateljstava.

Dobar je za usklađivanje sa Zemljom i divljim životinjama u prirodi. Osoba može držati kamen na dlanu na otvorenom dok sjedi na tlu kako bi se povezala s kulturama autohtonih ljudi i totemskih životinja kroz vrijeme i prostor. Usklađen s majkom Zemljom, jaspis žuti je kamen duhovne zaštite i pomoći tijekom mnogih duhovnih praksi, šamanskih putovanja i dubokih meditacija. To je kamen pratilac, koji pruža smjernice kroz zemaljska iskustva i prati čovjeka naprijed na njegovom životnom putu.

Ovo je kamen posebno povoljan za one rođene 21.-25. travnja, a ime anđela čuvara je Ahaja.

 

Slični proizvodi:


 
Nedavno gledani proizvodi: