TURMALIN-CRNI-Narukvica (elastična) 4 mm

TURMALIN-CRNI-Narukvica (elastična) 4 mm

AMAZONIT-Narukvica (elastična) 8-10 mm

AMAZONIT-Narukvica (elastična) 8-10 mm

KUNZIT-Narukvica (elastična)

Promjer: 6-8 mm perla
Masa: 10 g
Sastav materijala: Elastična guma, srebrna kopča presvučena rodijem
Država porijekla: Brazil
Kemijska formula: LiAlSi2O6 (litij, aluminij, silicij, kisik)
Mohsova tvrdoća: 6-7
Astrološki znak: Vaga, škorpion, ribe
Boja: Ružičasta
Čakra: Pupčana, srčana
Čišćenje: Pod mlazom vode 2-3 min. Okaditi Palo Santom ili bijelom kaduljom
Punjenje: Ostaviti preko noći s destiliranom vodom i gorskim kristalom
17,25 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Kunzit (kuncit) je rijedak mineral suptilne ružičaste boje. Ova suptilna boja je takva zbog prisutnosti mangana u njemu. Prvi put je otkriven u kalifornijskom okrugu San Diego 1902. g. od strane Georgea Fredericka Kunza, stručnjaka za drago kamenje i draguljara iz New Yorka po kojem je dobio naziv. Izvrsno se kombinira sa hidenitom (zeleni kunzit) i oboje pripadaju grupi spodumena i tvore zajedno jaku poveznicu na srce i um.

Kunzit uklanja strah i blokade te pomaže u ponovnom povezivanju srca s umom i emocijama. Smatra se da kamen ima sposobnost odgovora na sva pitanja koja dolaze iz srca. Ovo je kamen nevinosti i čistoće. Mnogi povezuju riječi "nevinost" i "čistoća" samo s mladošću ili nezrelošću. To nije slučaj s kunzitom jer on zapravo pomaže da ponovno možete osjetiti emocije čistim umom i srcem. Kako starimo svi mi prolazimo kroz iskustva otvrdnuća. Stvaramo čvrst emocionalni oklop, a ponekad i neprobojne zidove. Kunzit budi empatiju i pomaže u ponovnom otvaranju u ljubavi i emocijama. U probijanju tih zidova i raskapanja cigle po ciglu sve dok ne bude zid srušen. Kamen ruši emocionalne blokade i budi nadu u ponovnu izgradnju ljubavnog odnosa koji se sastoji od davanja i primanja. Bezuvjetna ljubav može doći prema vama iz svih smjerova. Ali ako se ne otvorite da to pustite unutra, jednostavno će proći pored vas. Kunzit je izvrstan kristal za ljubav koji vam može pomoći da prihvatite ljubav odakle god dolazila.

U razdoblju velikih unutarnjih transformacija, kamen će zacijeliti rane i omogućiti "odbacivanje starih slojeva" osobe.

Djeluje pozitivno i iscjeljujuće na krvožilni sustav, ženske reproduktivne organe, PMS, kostobolju, artritis i bolesti mišića. Smiruje epilepsiju, diže imunitet, pomaže kod depresije i pomaže u brzom oporavku od emotivnog stresa.

Ako se upari s moldavitom, on će omogućiti "rast novih slojeva duše".

Ako se upari s gorskim kristalom i oba se postave u sveti kutak vašeg stana, svojom ružičastom vibracijom ljubavi, smirenja i čistoće će utjecati na vaš cijeli dom.

Čišćenje, osim pod vodom i s gorskim kristalima, ovaj kamen možete ostaviti vani u noći punog mjeseca da upije ženske energije u sebe, a može se i prije toga jednu noć zakopati u zemlju.


 
Nedavno gledani proizvodi: