HOVLIT (MAGNEZIT)-Privjesak

HOVLIT (MAGNEZIT)-Privjesak

DUMORTIERIT-Privjesak

DUMORTIERIT-Privjesak

KVARC-MAČJE OKO-Privjesak

Pakiranje: 1 kom
Veličina: 2 cm
Masa: 4 g
Sastav materijala: Nehrđajući metal, kamen
Država porijekla: Južna Afrika
Boja: Narančasto smeđa s prugama
Čišćenje: Pod mlazom vode 2-3 min. Preko noći u suhoj posudi uz gorski kristal i hematit
Punjenje: Neograničeno na suncu
6,64 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Otkrio ga je 1789. poznati geolog Abraham Gottlob Werner. U skupini je krizoberila. Ostale vrste se deklariraju kao mačji kvarc ili mačji apatit.

Rimski autor, prirodoslovac, prirodni filozof i vojni zapovjednik ranog Rimskog Carstva, Plinije, napisao je prije gotovo 2000 godina da su kristali kvarca nastali od leda u tamnim rascjepima i špiljama u planinama. Kvarc mačjeg oka se tisućama godina koristio kao drago kamenje kod izrade religijskih predmeta i oduvijek se smatralo da donosi sreću onome tko ga nosi. Mačje oko postalo je popularno krajem 19. stoljeća kada ga je kao zaručnički znak dao vojvoda od Connaughta.

Vjeruje se da nošenje mačjeg oka pomaže u zaštiti od negativnih ljudi i njihovih energija. Uklanja nametnutu stranu vibraciju iz aure. Također služi za zaštitu od nevidljivih i nepredviđenih opasnosti. Poznato je da ovaj kamen donosi bogatstvo i prosperitet ili pomaže ljudima da povrate izgubljeno bogatstvo.

Vjeruje se i da kvarc mačjeg oka pomaže kod poremećaja vida, bržem oporavku od posttraumatskih stanja, liječenju tumora, poboljšanju noćnog vida i regulaciji šećera u krvi.

Kaže se da kvarc mačjeg oka pojačava intuiciju, sposobnost procjenjivanja i dubljeg razumijevanja osoba ili trenutnih situacija. Jača moć koncentracije i uvećava psihičke sposobnosti.

Donosi sreću, pojačava optimizam, djeluje harmonično i jača samopouzdanje. Pojačava kreativnost i ljubaznost prema drugim osobama.

 

Slični proizvodi:


 
Nedavno gledani proizvodi: