GUA SHA-Rozenkvarc

GUA SHA-Rozenkvarc

MASAŽNI ROLER ZA LICE-Rozenkvarc

MASAŽNI ROLER ZA LICE-Rozenkvarc

MASAŽNI VALJAK ZA LICE-Rozenkvarc

Veličina: 15 cm
Masa: 65 g
Boja: Roza
16,00 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Korištenje masažnih valjkova i rolera datira još iz davnih vremena u Kini, gdje je već dugo poznato kao pomoćno ljekovito sredstvo. Napravite si limfno- drenažnu masažu koristeći ovaj dvostrani masažni roler za lice u trajanju od samo 10 minuta. Poboljšat će prokrvljenost lica, potaknuti Chi energija tijela, smanjiti bore. Koža se opušta i vraća joj se elastičnost. Jednostavno i brzo, za vašu svakodnevnu rutinu lica ili kao tretman njege jednom tjedno.

UPUTE: Na očišćeno lice lagano kotrljajte po nosu (valjak je posebno dizajniran za masažu hrpta vašeg nosa) , čelo, obraze, obrve, čeljust, usne, svaki dio vašeg lica, ispod očiju i vrat.

Rozenkvarc je jedna od najčešćih vrsta u mineralnoj skupini kvarca. Poznat je i pod nazivom "ružičnjak", ’’ružin kvarc’’ ili "ružičasti kvarc". Ovaj kristal je u različitim nijansama ružičaste, od svijetlo ružičaste do tamno crvene ružičaste. Ovaj prekrasan izgled ima zbog manje prisutne količine titana, željeza i mangana u njemu. Naziv je dobio po ružičastoj boji iz grčke riječi "hyalos" što znači "staklo".
Mnoge su ga civilizacije koristile, uključujući stare Grke, Egipćane i Rimljane. Kamen se u prošlosti koristio kao amulet za privlačenje ljubavi i sreće. Rimljani su ga koristili jer su vjerovali da ima magične moći. Poznato je da su ga Asirci koristili u izradi nakita prije više tisuća godina, negdje oko 800. pr. Kr. Nalazišta su mu u Brazilu, Madagaskaru, Indiji, Kini, Njemačkoj, Japanu, Namibiji, Južnoj Africi i SAD-u (Južnoj Dakoti).

Mineral prvenstveno aktivira srčanu čakru i harmonizira ženski aspekt u svakoj osobi. Astrološki je povezan s planetom Venerom. Rozenkvarc služi za privlačenje ljubavi, suosjećanja, prijateljstva i harmonije u život osobe. Iscjeljujuća svojstva rozenkvarca su povezane s radošću, ljubavlju prema sebi, komunikacijom s prijateljima i zajedništvom. Pomaže osobi u duhovnom usklađivanju s majkom Zemljom, svemirom i božanskim tj. omogućava duboko povezivanje njezinog srca sa srcima drugih. Rozenkvarc u osobi povećava ljepotu i pomaže je održati mladom.
Energija rozenkvarca vibrira u skladu sa srčanom čakrom i pojačava u osobi osjećaj topline, nježnosti, nesebične i romantične ljubavi, sreće, suosjećanja, razumijevanja i emocionalne stabilnosti. Potiče vjernost u ljubavi i prijateljstvu. Pomaže stidljivoj osobi pokazati svoje skrivene osjećaje i da se otvori prema okolini. Rozenkvarc može pomoći u iscjeljivanju traumi ili drugih emocionalnih povreda. Kamen privlači energije romantične ljubavi, ali i energije dubokog suosjećanja.
Na fizičkoj razini pomaže u jačanju srčanog mišića, reguliranju krvnog tlaka i usklađivanju nepravilnog rada srca. Pomaže u liječenju anemije, leukemije, tromboze i infarkta. Koristan je kod Alzheimerove i Parkinsonove bolesti kao i kod senilne demencije. Rozenkvarc osnažuje organe reproduktivnog sustava kod oba spola. Pomaže u povećanju plodnosti i podiže libido kod muškaraca i žena, a i štiti od poremećaja spolnih žlijezda. Ovaj kamen štiti buduću majku i bebu svih devet mjeseci trudnoće, a pomaže i kod poroda. Stvara i snažnu vezu između majke i djeteta.

IZJAVA O ODRICANJU OD ODGOVORNOSTI: Svi tekstovi i opisi su metafizičkog karaktera te kao takvi ne služe kao recept, dijagnoza, terapija ili liječenje bilo kojeg medicinskog zdravstvenog stanja. Pošto nema znanstvenih dokaza, upotreba ili primjena je na vlastitu odgovornost, a o svakom dodatnom pitanju, prijedlogu ili informaciji o liječenju bolesnog organizma potrebno je konzultirati se s liječnikom ili s drugom stručnom medicinskom osobom.
 

Slični proizvodi:


 
Nedavno gledani proizvodi: