MIRISNA CIGLA-Smirna

MIRISNA CIGLA-Smirna

MIRISNA CIGLA-Kopal

MIRISNA CIGLA-Kopal

MIRISNA CIGLA-Benzoin

Pakiranje: 9 kom
Veličina: 2x2 cm
Masa: 40 g
Miris: Tamjan
3,32 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Benzoin je česti sastojak u proizvodnji tamjana i eteričnih ulja zbog svoje slatke arome nalik na vaniliju. Guma benzoin je glavna komponenta crkvenog tamjana koji se koristi u Rusiji i nekim drugim pravoslavnim kršćanskim zajednicama kao i u zapadnim katoličkim crkvama. Koristi se i na Arapskom poluotoku, Africi i hinduističkim hramovima u Indiji , gdje se pali na drvenom ugljenu kao tamjan. Benzoin se također koristi u mješavini mnogih vrsta japanskih, indijskih i kineskih tamjana i mirisnih štapića.
Mirisna ciglica u difozoru nakon paljenja svijećice ispod, postepeno ispušta miris koji se širi po cijeloj prostoriji. Intezitet mirisa je sličniji laganom aromatičnom ulju nego upaljenom mirisnom štapiću. Ciglica zagrijavanjem ispušta predivan nježni miris i drži 1-2 promjene svjećice tj. 1-2 paljenja nakon čega ju je potrebno zamijeniti iako piše da traje samo 4h na kutiji. Ne ispušta nikakve otrovne tvari. Nakon trošenja mirisne ciglice, ostaje suhi ostatak koji nema tragova dima, pepela i može se reciklirati.

Svaka mirisna cigla obogaćena je raznim prirodnim sastojcima uključujući aromatično drvo, egzotično cvijeće, prirodnu koru, ekstrakte drveća i smole, lišće i cvijeće. Mirisna ulja koja se koriste u proizvodnji ciglice su 100% usklađena s IFRA-om i uvijek se pažljivo odabiru.

Pogledajte i ostale vrste mirisnih ciglica u ponudi.Sadržaj pakiranja je 9 mirisnih ciglica + 1 mirisna ciglica poklon drugačijeg mirisa.
 

Slični proizvodi:


 
Nedavno gledani proizvodi: