MIRISNA CIGLA-Benzoin

MIRISNA CIGLA-Benzoin

MIRISNA CIGLA-Feng Shui-Drvo

MIRISNA CIGLA-Feng Shui-Drvo

MIRISNA CIGLA-Kopal

Pakiranje: 9 kom
Veličina: 2x2 cm
Masa: 40 g
Miris: Kopal (bor i limun)
3,32 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Riječ "kopal" (engl.Copal) potječe iz nahuatlanskog jezika, od riječi copalli, što znači "tamjan". Kopal je naziv za stablo smole, posebno aromatskih smola od stabla kopal (Burseraceae) kojim su se koristile kulture pretkolumbijskih naroda u Srednjoj Americi u ceremonijalne svrhe: za obredne inicijacije i dobivanje vizija iz božanskih razina (hrana Bogova). Općenito raste u područjima Indije, Afrike, Srednje i Južne Amerike. To je smola bora s mirisom limuna, a bere se iz stabla kopala. Maje su vjerovale da će ih slatki bijeli dim pročistiti i prenijeti njihove molitve bogovima. Koristi se za stvaranje zaštite, osjećaja dobrobiti, mira i proširene svijesti.
Pojam kopal, opisuje smolaste tvari u srednjem stupnju polimerizacije i stvrdnjavanja "gumastijih" smola i jantara zajedno.

Mirisna smola tamjana se koristi za razne namjene:
Za uživanje u njegovom specifičnom mirisu, za čišćenje prostora od negativnih energija, raznim ritualnim ceremonijama, dubljem ulasku u meditaciju, izvođenju puđe, kristaloterapije ili šamanskog putovanja.

Općenito je kopal izvrstan za pročišćivanje prostora od stranih nevidljivih sila, nakupljenih misli, stresa ili negativnih energija.

Mirisna ciglica u difozoru nakon paljenja svijećice ispod, postepeno ispušta miris koji se širi po cijeloj prostoriji. Intezitet mirisa je sličniji laganom aromatičnom ulju nego upaljenom mirisnom štapiću. Ciglica zagrijavanjem ispušta predivan nježni miris i drži 1-2 promjene svjećice tj. 1-2 paljenja nakon čega ju je potrebno zamijeniti iako piše da traje samo 4h na kutiji. Ne ispušta nikakve otrovne tvari. Nakon trošenja mirisne ciglice, ostaje suhi ostatak koji nema tragova dima, pepela i može se reciklirati.

Svaka mirisna cigla obogaćena je raznim prirodnim sastojcima uključujući aromatično drvo, egzotično cvijeće, prirodnu koru, ekstrakte drveća i smole, lišće i cvijeće. Mirisna ulja koja se koriste u proizvodnji ciglice su 100% usklađena s IFRA-om i uvijek se pažljivo odabiru.

Pogledajte i ostale vrste mirisnih ciglica u ponudi. Sadržaj pakiranja je 9 mirisnih ciglica + 1 mirisna ciglica poklon drugačijeg mirisa.
 

Slični proizvodi:


 
Nedavno gledani proizvodi: