MIRISNI ŠTAPIĆI-HEM-Cinnamon Orange

MIRISNI ŠTAPIĆI-HEM-Cinnamon Orange

MIRISNI ŠTAPIĆI-GREEN TREE-NATIVE SOUL-White Sage & Cedar

MIRISNI ŠTAPIĆI-GREEN TREE-NATIVE SOUL-White Sage & Cedar

MIRISNI ŠTAPIĆI-HERITAGE-Ganesha

Pakiranje: 20 kom
Veličina: 23 cm
Boja: Crna
Miris: Cvjetni sa začinima, slatkasti, blagi
2,00 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Ovaj miris ima svrhu probuditi svjesnost i kao takav je pogodan za meditaciju, ritualne ceremnoije i pročišćenje prostora.

Ganeša (Ganesh) je jedno od najpoznatijih i najštovanijih božanstava u hinduističkoj religiji. Njegova slika se nalazi u Indiji, Nepalu, Šri Lanki, Tajlandu, Indoneziji ( Java i Bali ), Singapuru, Maleziji, Filipinima i Bangladešu. To su države s velikom etničkom indijskom populacijom uključujući Fidži, Gvajanu, Mauricijus, Trinidad i Tobago.
Obožavanje božanstva Ganeša je široko rasprostranjena i proteže se i na džainiste i budiste. Prepoznatljiv je po glavi slona, a tijelu čovjeka. Poznato je za njega ako ga se štuje, mantra ili moli, da uklanja životne prepreke pojedinca i donosi sreću. Uz božicu Saraswati i on je božanstvo umjetnosti, znanosti, intelekta i mudrosti.

Poznat je i kao božanstvo podrške novih životnih početaka (vjenčanje, useljenje, novi poslovni projekt ) i vrlo se često njegovo ime spominje u obliku mantre ili pjesme s molbom za pomoć pri počinjanju novih pothvata u životu.

Također prije nego se krene na putovanje, moli ga se za zaštitu na putu. Njegov kip služi i kao zaštita u prostoru i privlačitelj materijalnih i duhovnih dobara u život.

 
Nedavno gledani proizvodi: