MIRISNI ŠTAPIĆI-HEM-Benzoin

MIRISNI ŠTAPIĆI-HEM-Benzoin

MIRISNI ŠTAPIĆI-GR-Royal Musk

MIRISNI ŠTAPIĆI-GR-Royal Musk

MIRISNI ŠTAPIĆI-SAGRADA MADRE-Palo Santo with Rose

Promjer: Duplo deblji od klasičnih mirisnih štapića
Pakiranje: 8 kom
Veličina: 23 cm
Masa: 20 g
Boja: Smeđa
Miris: Palo Santo i ruža, blagi
6,50 € 48,97 kn
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Mirisni štapići-Sagrada Madre-Palo Santo i ruža, su 100% prirodni ručno izrađeni u Argentini. Izrađuju se od drva Palo Santa i latica ruže koje mu daju bogati cvjetni, ali blagi miris. Kod izrade lijepljeni su biljnim vezivom. Sagrada Madre znači ’Sveta Majka’, a ime odražava način na koji proizvođači tretiraju resurse Zemlje. Za berbu Palo Santa, proizvođači "Sagrada Madre" koristi samo stare grane drveća koje su prirodnim putem otpale sa stabla. Direktno surađuju s domorodačkim zajednicama u Peruu i Argentini na sadnji stabala Palo Santa i u borbi protiv krčenja šuma.
Također, proizvođači "Sagrada Madre" se brinu da posade više stabala nego što ih upotrijebe.

Sve vrste "Sagrada Madre" mirisa su pažljivo su upakirane u atraktivne prirodne materijale kako bi što manje naštetile okolišu.

Vrijeme gorenja jednog mirisnog štapića je oko 60 minuta.

Palo Santo ( Bursera graveolens ) je "sveto drvo" koje raste na obalama Južne Amerike, a srodno je tamjanu, smirni i kopalu.
Svojim opojnim slatkim mirisom podsjeća i na miris mješavine bora, limuna i mente.
Najčešće dolazi porijeklom iz Perua.
Palo Santo može biti i porijeklom iz Kostarike, Gvatemale, El Salvadora, Urugvaja, Kolumbije, Brazila, Hondurasa, Ekvadora i otočja Galapagos. Kroz povijesno razdoblje, koriste ga Inke, Asteci i peruanski Indijanci za magične i vjerske obrede, molitve i razna pročišćenja prostora jer vjeruju da se zli duhovi odbijaju mirisom Palo Santa.
Odaje topao, aromatičan, drveni miris koji odmah spontano opušta i stvara ugodnu atmosferu.
Privlači pozitivne vibracije u prostor.
Pročišćava zrak, stvara mirnu i harmoničnu atmosferu, pridonosi uzemljenju i rastvaranju misaonih obraca. Pošto pročišćava ljudsku auru, razne predmete i minerale i kristale vrlo je sličan bijeloj kadulji jer se koristi u iste svrhe. Pogodan je za šamanske ceremonije i za razne tehnike meditacije. Element: vatra.
 

Slični proizvodi:


 
Nedavno gledani proizvodi: