VILENJAČKI KAMEN (u poklon kutiji)

VILENJAČKI KAMEN (u poklon kutiji)

KALCIT-NARANČASTI-UKRASNA POSUDA-Okrugla

KALCIT-NARANČASTI-UKRASNA POSUDA-Okrugla

OPSIDIJAN-CRNI-Buda

Veličina: 2,5-3 cm
Masa: 10-13 g
Država porijekla: Meksiko
Kemijska formula: SiO2 (70-75%) + MgO, Fe3O4
Mohsova tvrdoća: 5
Astrološki znak: Vaga, škorpion, jarac
Boja: Crna
Čakra: Korijenska, sporedne
Čišćenje: Osjetljiv je na vodu, najbolje s gorskim kristalom ili preko noći na mjesečiini
Punjenje: Direktno na suncu, preko noći u suhoj posudi s gorskim kristalom
18,58 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Glava Bude od opsidijana koso je izbušena pa se može koristiti i za ogrlicu od kristala.

Od pamtivijeka ljudi nose talismane (amulete) od minerala kako bi se zaštitili od izvanjskih negativnih energija. Vrlo popularan zaštitni kamen je i crni opsidijan.

Kada smo u žurbi on nas štiti od previše vanjskih senzacija i nepoznatih štetnih energija. Uz njegovu podršku, u stanju smo odvagnuti bitno od nebitnog, pozitivno od negativnog. Crni opsidijan nas koncentrira, uzemljuje i pomaže nam u poniranju u same sebe. Ako smo u svakodnevnom životu okruženi s mnogo ljudi, opsidijan je zaštitno ogledalo tj. štit od negativnih utjecaja vanjskih sila.
Posebno je prikladan za optimalnu zaštitu jer njegov konveksni oblik izgledom zakrivljenog ogledala sadrži u sebi reflektirajuće djelovanje. To znači da ne propušta na nositelja izvanjske štetne energije, već ih odbija i vraća ih natrag prema pošiljatelju. Ako se postavi iznad kreveta ili nosi kod spavanja, može pomoći u zaštiti od izvanjskih utjecaja i podariti mirnije snove.

OPSIDIJAN-OPĆENITO:
Pošto je došao izravno iz vulkana, sadrži elemente zemlje, vode i vatre. Ova kombinacija znači da nosi i ogromnu snagu u sebi. Ima svrhu izvlačiti duboke stvari na površinu, što na fizičkoj, šo na nevidljivoj razini. Za kristale crnog opsidijana kažu da su jedni od najsretnijih od svih kristala. Pretvaraju lošu sreću u dobru, a posebno su korisni kada je riječ o financijskoj dobiti. Kaže se da je nošenje crne narukvice od opsidijana jedan od načina za privlačenje bogatstva i sreće. Povezan je s korijenskom čakrom prvenstveno pa ga to čini savršenim kamenom uzemljenja. Kaže se da izvlači negativnosti iz osobe i provodi ih u zemlju gdje se onda neutralizira. Uklanja energetske blokade u tijelu. Poznat je i pod nazivom "kamen zaštitnik" jer štiti od geopatogenih vrsta zračenja i stresnih negativnih energija iz okoline. Koristi se za uzemljenje i održavanje ravnoteže u svom prostoru (Vastu, Feng Shui). Može se postaviti kod ulaznih vrata da djeluje kao filter prema onima koji ulaze u vaš dom. Važno je da bude postavljen na policu ili stol a ne na pod. Može se postaviti i na gornji okvir iznad vrata i dodatno na prozor. Ako se postavi ispod kreveta, uklanja mentalnu napetost, uzemljuje i stvara opuštajuće okruženje. Također se ne bi trebao stavljati na mjesto gdje bi ga se moglo zanemariti jer je važno da se redovito čisti, pogotovo ako u prostor dolazi mnogo negativne energije. Ovaj kamen je vrlo dobar za kidanje veza i oslobađanje od negativnih odnosa. Pomaže u napuštanju toksičnog radnog mjesta ili radnog okruženja. Kroz povijest gledano, koristio se za povezivanje duhovnog svijeta s fizičkim i popularan je u mnogim metafizičkim grupama diljem svijeta zbog svojih metafizičkih svojstava. U kamenom dobu se koristio za izradu oružja i mačeva. Boja ovog kamena posljedična je prisustvom titana, željeza i mangana u njemu. Koristio se stoljećima u magijskim ritualima. U proricanju sudbine se često koristi za izradu kristalnih kugli. Olakšava komuniciranje s drugim dimenzijama ili s voljenim osobama koje su preminule. Njegova sjajna crna površina djeluje kao portal koji olakšava ovu komunikaciju. Pomaže u regresivnom vraćanju u prošle živote kako bi se lakše iscijelile teške emocije ili traume, a prepreka su u sadašnjosti življenja. Štiti od astralnih napada. Pomaže u meditaciji na temu; "Tko sam ja, zaista?" , " Odakle potičem?" Pomaže kod jakih migrena, upale mišića, iscjeljenja kostiju i regeneracije kože. Djeluje na rastvaranje blokada u fizičkom tijelu koje čine kasnije psihosomatske poremećaje.
 

Slični proizvodi:


 
Nedavno gledani proizvodi: