ŠALICA-Drvo života (dvoslojno staklo)

ŠALICA-Drvo života (dvoslojno staklo)

INFUZOR ZA ČAJ

INFUZOR ZA ČAJ

ŠALICA-Cvijet života

Promjer: 9 cm
Pakiranje: 1 kom
Veličina: 10x9 cm
Masa: 480 g
Sastav materijala: Porculan
Boja: Bijela
14,50 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Šalica sa zlatnim simbolom Cvijeta života, poklopcem i infuzerom. Primjenjiva je za tople napitke kao što su čaj, čokoladno mlijeko, kava s mlijekom ili naravno, vodu i sokove.


SASTAV MATERIJALA:
Kaolin, feldspat i kvarc koji se inače koriste za porculansku glinu miješaju se s najmanje 35% koštanog pepela. Time se stvara najotpornija vrsta porculana koja postoji i stvara se specifična boja nijanse bjelokosti. Zbog svog sastava, koštani porculan može se peći na temperaturi od oko 1250°C.

Zbog zlatnog simbola nije predviđena za pranje u perilici posuđa i zagrijavanje u mikrovalnoj pećnici.

Simbol "Cvijeta života" poznat je u mnogim kulturama i star je preko 6000 godina. Sastoji se od nekoliko koncentričnih, jednakih, preklapajućih krugova. Mnogi vjeruju kako u ovom simbolu leži sama srž informacija o tajnama svemira i svih živih bića.

Najstariji zapis o Cvijetu života je navodno pronađen u palači kralja Ashurbanipala, a datira još od 645. g. prije Krista.
Jedna od najstarijih njegovih slika sastavljena od 19 krugova, pronađena je i u Ozirisovom hramu u Abydosu u Egiptu. Ovaj simbol je dosad pronađen u piramidama, hramovima, na obrednim oltarima i to na svim kontinentima kao drevni simbol iz prošlosti od naprednih civilizacija.

Cvijet života, smatra se simbolom svete geometrije, kozmičkog poretka, ciklusa života i potpunog sklada u svemiru. Smatra se simbolom matematičke pravilnosti poput Pitagorinog teorema, Merkabe ili Drveta života u Kabali koji se nalazi u isprepletenim krugovima, spojenih s božanskom geometrijom platonskih tijela.

Simbol Cvijeta života se popularno nosi kao privjesak na nakitu, ukras, crtež, naljepnica, gravura u predmetu, u slici ili ilustraciji, a potiče harmoniju i oslobađanje energetskih blokada svugdje oko sebe. Energija života može ponovno teći bez prekida u prostoru što ovaj simbol čini vrlo prikladnim za meditaciju i praktični energetski rad.

 

Kupite i povezane proizvode:


 
Nedavno gledani proizvodi: