ŠALICA-Drvo života

ŠALICA-Drvo života

ŠALICA-Trenutak Zena

ŠALICA-Trenutak Zena

ŠALICA-Indijski slon

Promjer: 9 cm
Pakiranje: 1 kom
Veličina: 10x9 cm
Masa: 430 g
Sastav materijala: Porculan
Boja: Zelena, ljubičasta, zlatna
13,27 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Šalica s Indijskim slonom, poklopcem i infuzerom. Primjenjiva je za tople napitke kao što su čaj, čokoladno mlijeko, kava s mlijekom ili naravno, vodu i sokove.

SASTAV MATERIJALA: Kaolin, feldspat i kvarc koji se inače koriste za porculansku glinu miješaju se s najmanje 35% koštanog pepela. Time se stvara najotpornija vrsta porculana koja postoji i stvara se specifična boja nijanse bjelokosti. Zbog svog sastava, koštani porculan može se peći na temperaturi od oko 1250°C.
Zbog zlatnih detalja na šalici nije predviđena za pranje u perilici posuđa i zagrijavanje u mikrovalnoj pećnici.

U Indiji se slon smatra svetim. Slon - ’Gaja’ na sanskrtu - znači, nositelj sreće. Dakle, u hinduizmu, slon predstavlja sreću, bogatstvo, prosperitet ii harmoniju. U jogijskim učenjima, slon je prikazan kroz simbol prve ljudske čakre, tj. simbolizira vladara elementa zemlje tj. uzemljenost i prosperitet.
Preporuka je da se surla okrene u pravcu sjevera. Tisućama godina kroz razne kulture, slon simbolizira obilje, sreću, mudrost i vjernost. Feng Shui znanost o prostoru i stanovanju, preporuča da se figurice slona postave na određena mjesta u kući kako bi mogle donijeti bogatstvo i prosperitet, smirenost, samopouzdanje, mudrost i snagu ukućanima.

 

Kupite i povezane proizvode:


 
Nedavno gledani proizvodi: