STALAK ZA MIRISNE ŠTAPIĆE -Buddha (Tajlandski)

STALAK ZA MIRISNE ŠTAPIĆE -Buddha (Tajlandski)

STALAK ZA MIRISNE ŠTAPIĆE -Cvijet života

STALAK ZA MIRISNE ŠTAPIĆE -Cvijet života

STALAK I KUTIJA ZA MIRISNE ŠTAPIĆE I ČUNJIĆE-Ganeša

Količina: 1
Veličina: 30x6 cm
Masa: 244 g
Sastav materijala: Drvo
Boja: Smeđa
12,00 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Veliki izrezbareni stalak i kutija za pohranu mirisnih štapića i čunjića sa motivom "Ganeša" u sredini stalka.

Ganeša (Ganesh) je jedno od najpoznatijih i najštovanijih božanstava u hinduističkoj religiji. Njegova slika se nalazi u Indiji, Nepalu, Šri Lanki, Tajlandu, Indoneziji ( Java i Bali ), Singapuru, Maleziji, Filipinima i Bangladešu. To su države s velikom etničkom indijskom populacijom uključujući Fidži, Gvajanu, Mauricijus, Trinidad i Tobago.

Obožavanje božanstva Ganeša je široko rasprostranjena i proteže se i na džainiste i budiste. Prepoznatljiv je po glavi slona, a tijelu čovjeka. Poznato je za njega ako ga se štuje, mantra ili moli, da uklanja životne prepreke pojedinca i donosi sreću. Uz božicu Saraswati i on je božanstvo umjetnosti, znanosti, intelekta i mudrosti.

Poznat je i kao božanstvo podrške novih životnih početaka (vjenčanje, useljenje, novi poslovni projekt ) i vrlo se često njegovo ime spominje u obliku mantre ili pjesme s molbom za pomoć pri počinjanju novih pothvata u životu.

Također prije nego se krene na putovanje, moli ga se za zaštitu na putu. Njegov kip služi i kao zaštita u prostoru i privlačitelj materijalnih i duhovnih dobara u život.


 
Nedavno gledani proizvodi: