STALAK ZA MIRISNE ŠTAPIĆE-Ohm (narančasti)

STALAK ZA MIRISNE ŠTAPIĆE-Ohm (narančasti)

STALAK ZA MIRISNE ŠTAPIĆE-Ohm (svijetlo zeleni)

STALAK ZA MIRISNE ŠTAPIĆE-Ohm (svijetlo zeleni)

STALAK ZA MIRISNE ŠTAPIĆE-Cvijet života (narančasti)

Količina: 1
Veličina: 25x3 cm
Masa: 24 g
Sastav materijala: Obojeno drvo
Boja: Narančasta
3,98 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Stalak za mirisne štapiće od obojenog drva i simbolom Cvijeta života (The Flower of Life).

Simbol "Cvijeta života" poznat je u mnogim kulturama i star je preko 6000 godina. Sastoji se od nekoliko koncentričnih, jednakih, preklapajućih krugova. Mnogi vjeruju kako u ovom simbolu leži sama srž informacija o tajnama svemira i svih živih bića.

Najstariji zapis o Cvijetu života je navodno pronađen u palači kralja Ashurbanipala, a datira još od 645. g. prije Krista. Jedna od najstarijih njegovih slika sastavljena od 19 krugova, pronađena je i u Ozirisovom hramu u Abydosu u Egiptu. Ovaj simbol je dosad pronađen u piramidama, hramovima, na obrednim oltarima i to na svim kontinentima kao drevni simbol iz prošlosti od naprednih civilizacija.

Cvijet života, smatra se simbolom svete geometrije, kozmičkog poretka, ciklusa života i potpunog sklada u svemiru. Smatra se simbolom matematičke pravilnosti poput Pitagorinog teorema, Merkabe ili Drveta života u Kabali koji se nalazi u isprepletenim krugovima, spojenih s božanskom geometrijom platonskih tijela.

Simbol Cvijeta života se popularno nosi kao privjesak na nakitu, ukras, crtež, naljepnica, gravura u predmetu, u slici ili ilustraciji, a potiče harmoniju i oslobađanje energetskih blokada svugdje oko sebe. Energija života može ponovno teći bez prekida u prostoru što ovaj simbol čini vrlo prikladnim za meditaciju i praktični energetski rad.


 
Nedavno gledani proizvodi: