LAPIS LAZULI-Srebrni privjesak (1,5-2,5 cm)

LAPIS LAZULI-Srebrni privjesak (1,5-2,5 cm)

ŠUNGIT-Cvijet života-privjesak (zlatna gravura)

ŠUNGIT-Cvijet života-privjesak (zlatna gravura)

ŠUNGIT-Cvijet života-privjesak (srebrna gravura)

Pakiranje: 1 kom
Veličina: 5x3 cm
Masa: 14 g
Sastav materijala: Srebro 925, šungit
Država porijekla: Rusija, Karelija
Boja: Crna, srebrna
Čakra: Korijenska
25,22 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Simbol "Cvijeta života" poznat je u mnogim kulturama i star je preko 6000 godina. Sastoji se od nekoliko koncentričnih, jednakih, preklapajućih krugova. Mnogi vjeruju kako u ovom simbolu leži sama srž informacija o tajnama svemira i svih živih bića.

Najstariji zapis o Cvijetu života je navodno pronađen u palači kralja Ashurbanipala, a datira još od 645. g. prije Krista.
Jedna od najstarijih njegovih slika sastavljena od 19 krugova, pronađena je i u Ozirisovom hramu u Abydosu u Egiptu. Ovaj simbol je dosad pronađen u piramidama, hramovima, na obrednim oltarima i to na svim kontinentima kao drevni simbol iz prošlosti od naprednih civilizacija.

Cvijet života, smatra se simbolom svete geometrije, kozmičkog poretka, ciklusa života i potpunog sklada u svemiru. Smatra se simbolom matematičke pravilnosti poput Pitagorinog teorema, Merkabe ili Drveta života u Kabali koji se nalazi u isprepletenim krugovima, spojenih s božanskom geometrijom platonskih tijela.

Simbol Cvijeta života se popularno nosi kao privjesak na nakitu, ukras, crtež, naljepnica, gravura u predmetu, u slici ili ilustraciji, a potiče harmoniju i oslobađanje energetskih blokada svugdje oko sebe. Energija života može ponovno teći bez prekida u prostoru što ovaj simbol čini vrlo prikladnim za meditaciju i praktični energetski rad.

Šungit potiče nova iskustva i podržava balansiranje unutarnjih kontradikcija i osobina osobe.

Šungit je jedinstven mineral star oko 2 milijarde godina. Kao mineral znanstveno je priznat tek 1992. Šungit sadrži prirodne fulerene, novootkrivenu alotropsku modifikaciju ugljika C (za to otkriće dodijeljena je Nobelova nagrada za kemiju 1996.). Fulereni su otkriveni još jedino u svemiru u prašini zvijezde udaljene 6500 svjetlosnih godina. Znanstvenici koji su istraživali šungit proglasili su ga za čudotvoran mineral i lijek 21. stoljeća. Jedino nalazište nalazi se u Kareliji u Rusiji. Karelija je oblast gdje je carska obitelj prije 250 godina izgradila lječilište za svoje potrebe. Kamen je dobio ime po imenu malog sela zvanog Shunga gdje je prvi put otkriven.

Šungit sadrži: - ugljik 20 - 95% - silicij 5 - 60% - aluminij do 4% - željezo do 3,5% - magnezij do 3,5% - kalij do 12% - sumpor do 1,2%

Šungit ima izuzetna svojstva da uništava i apsorbira sve strane štetne tvari u ljudima, a i regenerira fizičko tijelo. Potiče fizičku detoksikaciju tijela. Koristi se kao prevencija u liječenju raznih bolesti. Šungit se može upotrebljavati na razne načine i u raznim oblicima kao pomoć u iscjeljivanju čovjeka i životnog prostora. Poznato je da su ga ruski časnici i vojnici nosili sa sobom jer im je pomagao preživljavati upravo pročišćavanjem prljave i zagađene vode.ŠUNGITNA VODA: je molekularno koloidna otopina hidratiziranih fulerena. Ta je voda očišćena od svih štetnih tvari, pesticida, bakterija i parazita. Jednostavnije rečeno, šungit pročišćava i obogaćuje vodu. Ta voda svakodnevnim korištenjem idealna je za snižavanje visokog krvnog tlaka. Najjednostavnija primjena je kad se u staklenu posudu od 1-5 litara ubaci na dno 75 - 100 grama šungita (sitniji komadići od 1-2 cm koji se prethodno trebaju pod vodom isprati od praha) i nalije voda za piće. Nakon 24 sata ta voda je spremna za upotrebu (za piće, za ispiranje usta, grla, kose, tijela). Kad se voda ispije iz posude, na šungit se ponovo nalije nova voda za piće. Dovoljno je dnevno popiti 1-3 čaše ove vode ili više po potrebi. Navedena količina šungita može se koristiti cca. 3 mjeseca. Nakon toga je potrebno promijeniti šungit jer se nakon proteklog vremena umanjuje njegova učinkovitost.ŠUNGITNI PRIVJESAK ILI NARUKVICA: Nošenjem privjeska ili narukvice od šungita, normalizira poremećeno bioenergetsko
polje u tijelu. Štiti od psihičkih napada i umiruje živčani sustav.
Umanjuje reumatske tegobe, glavobolju, bol u leđima, stabilizira krvni tlak, regulira san, stimulira dišni sustav, jača imunitet, pojačava fizičku aktivnost i libido.

ŠUNGITNA PIRAMIDA ILI KUGLA:
Harmonizira prostor svojim snažnim energetskim djelovanjem. Umanjuje nakupljeni stres, negativne misli, štiti od psihičkih napada, "energetskih vampira", smanjuje napetosti između ukućana. Služi za snažno uzemljivanje osoba i kao neutralizator elektro-magnetskih zračenja od mobilnih, kompjuterskih, Wi-Fi i TV uređaja. Ovisno o veličini kugle ili piramide toliki je domet djelovanja (cca. 1-7 metara).

 

Slični proizvodi:


 
Nedavno gledani proizvodi: