HVATAČ SNOVA-Ametist

HVATAČ SNOVA-Ametist

HVATAČ SNOVA-Crni turmalin

HVATAČ SNOVA-Crni turmalin

HVATAČ SNOVA-Gorski kristal

Promjer: 3,5 cm
Veličina: 15 cm
Masa: 8 g
Sastav materijala: Gorski kristal, koža, metalna pozlata
Država porijekla: Brazil
Boja: Prozirna, zlatna, smeđa
15,93 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Hvatač snova (Dreamcatcher) je nastao u indijanskom plemenu Ojibwa. Pleli su ga njihovi djedovi i bake te zatim objesili iznad kolijevke kako bi dijete lijepo i mirno spavalo. Svoju popularnost hvatač može zahvaliti i Hipi pokretu kasnih 60-tih koji su ga prihvatili i prenijeli u zapadnjačku kulturu. Pošto su Indijanci bili jako povezani s prirodom, snovi su za njih jedan od jakih potencijalnih komunikacijskih medija sa kojim su bili blisko povezani i znali su ih protumačiti. Indijanci još uvijek vjeruju da je naša okoilna i zrak ispunjen dobrim i lošim snovima. Sanjati dobre snove ima vrlo veliku važnost pa utječe direktno do jutra na našu podsvijest koja onda u budnom stanju privlači pozitivne događaje i osobe u život te dobro raspoloženje i dobru sudbinu. Hvatač snova propušta dobre, a zaustavlja loše snove. Koristan je za djecu i za odrasle, za sve generacije. Kad se u mrežu uhvati dobar san, on lagano prolazi kroz njega i spušta se na uzglavlje. Hvatač snova je kod Indijanaca služiio da svoju djecu zaštiti od ružnih snova i noćnih mora, a odraslima pruži vizije, mudrost i inspiraciju.

Gorski kristal je jedan od najčešćih minerala. Poznat je pod imenom kvarc, stjenoviti kvarc, kvarcni kristal, kremen, bezbojni kremen. Poznat je po svojim visokim vibracijama. Kamen može očistiti um, tijelo i duh od narušene neravnoteže. Osim mentalne jasnoće, prozirni kvarc je također vrlo moćan u svrhu fizičke manifestacije svojih misaonih namjera. Ovaj kristal je također poznat kao "glavni iscjelitelj" jer ima tendenciju pojačavanja energije, misli i učinaka svih kristala koji su mu u neposrednoj blizini. Svojom energijom simbolizira "Božje bijelo svjetlo na Zemlji". Djeluje kao katalizator i transformator energije. Negativnu energiju pretvara u pozitivnu. On je ogledalo ljudske duše i njen transcendentalni vodič. Odbija sve negativne sile, misli i energije.

Koristi se u obliku piramida, privjesaka, raznog nakita, obeliska, geoda, raznih kipova, ukrasnih predmeta, talismana ili služi kao visak za detektiranje i mjerenje energije. Ovo je glavni kristal koji se koristi u kristaloterapiji. U prirodi može biti u mineralnom obliku špice, geode ili oblutka. Stimulira buđenje ljudske duše i otkriva Božansko svjetlo u njoj i spaja ju s univerzumom.

Štiti i čuva ljudsku auru, uklanja blokade, osnažuje osjećaje, mijenja način razmišljanja i puni sve oko sebe novom životnom energijom. Gorski kristal harmonizira rad svih 7 ljudskih čakri te snažno pojačava ljudsko duhovno djelovanje u materiji. Često se koristi kao pomoćni alat prilikom meditacija individualnih i grupnih, a odličan je i zaštitnik prostora. Kristal ima univerzalnu sposobnost da se koristi na svim energetskim zonama ili čakrama i preventivno protiv svih bolesti.

Pomoću gorskog kristala može se točno odrediti blokada ili bolesno mjesto na tijelu i tako odrediti pravovremeno liječenje. Kristal ima svojstvo da poput magneta vuče ruku osobe intuitivno prema bolesnom mjestu na tijelu.

Gorski kristal je univerzalni kamen za harmonizaciju svih energetskih blokada. Za prevenciju najbolje je nositi komad kristala u džepu ili kao ogrlicu, narukvicu, privjesak ili koristiti njegov eliksir. Gorski kristal trebao bi biti u svakom domu, gdje pročišćava energiju, potiče svjesnost ukućana i harmonizira međuljudske odnose unutar obitelji. U kombinaciji s rozenkvarcom to je najdjelotvorniji prirodni filter protiv zračenja negativnog statičkog elektriciteta tj. za zaštitu od elektromagnetskih zračenja iz elektroničkih aparata. Djelotvoran je i kao zaštita od podzemnih zračenja. Koristi se kao čistač i punjač ostalih kristala. Nalazišta su mu svugdje po svijetu, a najčišći i najljepši primjerci su porijeklom iz Brazila.


 
Nedavno gledani proizvodi: