FLUORIT (2-3 cm)

FLUORIT (2-3 cm)

SERPENTIN (2-3 cm)

SERPENTIN (2-3 cm)

JASPIS-ZEMLJANI (2-3 cm)

Pakiranje: 1 kom
Veličina: 2-3 cm
Masa: 15-20 g
Država porijekla: Južna Afrika
Kemijska formula: SiO2 - oksid silicija i kisika, varijetet kvarca (kremena)
Mohsova tvrdoća: 6,5-7
Astrološki znak: Vodenjak, ribe
Boja: Svijetlosmeđa do tamnosmeđa s tamnijim crtama po sebi
Čakra: Korijenska, solarni pleksus
Čišćenje: Pod mlazom vode ili preko noći u posudi s gorskim kristalom
Punjenje: Neograničeno na suncu
3,32 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Ova vrsta Jaspisa pretežno se nalazi u južnim pustinjama Namibije. Na engleskom jeziku je poznat pod nazivom, "Jasper Kalahari". Najkvalitetniji primjerci dolaze iz rudnika pored mjesta Ai-Ais. Tu je nastao prilikom vulkanskih aktivnosti, tijekom koje se oslobodila znatna količina silicijeve kiseline. Nalazišta su od velikih kamenih blokova, ali samo mali dio sirovine na sebi ima slikovite crteže koji se koriste za daljnju obradu.

Jaspis zemljani aktivira korijensku čakru, a sporedno djeluje i na čakru solarnog pleksusa. Snažno uzemljuje i daje osjećaj smirenja. Pomaže kod uklanjanja potisnutih strahova, tuge i negativnih misli. Ovaj mineral pomaže u preispitivanju svojih životnih odluka. Potiče upornost kod osobe na poslovnom planu i nastavak pokušaja iako do sad nisu možda urodili plodom.

Jača povezanost osobe s okolinom i prirodnim okruženjem stoga je ovo izvrstan mineral za korištenje i u duhovne svrhe. Pomaže u kreativnoj vizualizaciji, regresoterapiji, meditaciji, šamanskom putovanju itd. Ova vrsta jaspisa jača svjesnost i potiče povezanost s energijama davnih vremena na Zemlji, svetih energetskih mjesta ili mjesta moći u šamanskom putovanju.

Na fizičkoj razini, jača imuno sistem. Regulira probavu i rad probavnog trakta, debelog crijeva i ublažava mučnine. Pomaže kod bolesti jetre, žuči, bubrega i slezene. Smanjuje nadutost poslije jela i pomaže organizmu smanjiti masnoću u tijelu. Potiče rast noktiju. Čisti kožu, smanjuje prišteve i akne, ublažava alergije i peludno kihanje.

 

Slični proizvodi:


 
Nedavno gledani proizvodi: