AHAT-OKAMENJENO DRVO (2-3 cm)

AHAT-OKAMENJENO DRVO (2-3 cm)

HOVLIT (MAGNEZIT)  (2-3 cm)

HOVLIT (MAGNEZIT)  (2-3 cm)

KALCIT-NARANČASTI (2-3 cm)

Pakiranje: 1 kom
Veličina: 2-3 cm
Masa: 10-15 g
Država porijekla: Meksiko
Kemijska formula: CaCO3, karbonat
Mohsova tvrdoća: 3
Astrološki znak: Ovan, blizanci, lav, vaga
Boja: Blijeda do jarko narančasta, sjajna ili mat
Čakra: Pupčana, solarni pleksus
Čišćenje: Pod mlazom vode 2-3 min. Okaditi Palo Santom ili bijelom kaduljom
Punjenje: Osjetljiv je na sunce, puniti prijepodne ili poslijepodne. Može preko noći uz ametist ili gorski kristal
3,32 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Narančasti kalcit vrlo je energizirajući i pročišćavajući kamen koji vas obasipa valom energije i njegova se svojstva često povezuju s višom sviješću. Značenje riječi dolazi od starogrčke riječi "Chaliks" kao i od latinske riječi "Calks" i znači ’limeta’. Za razliku od upućivanja na boju, veza s kamenom vapnencom upućuje na njegovu strukturu sastavljenu od kristaliziranog vapnenca. Kalcit može biti mutan ili bistar- bijeli, smeđi, crveni, narančasti, plavi, zeleni ili žuti.

Narančasti kalcit je posebno dobar za pupčanu čakru i solarni pleksus koji su izravno povezani na naš osjećaj pripadnosti svijetu, povezanosti s drugima i majkom Zemljom. Izvrstan je kamen kako biste uravnotežili emocije i oslobodili se osjećaja straha i tjeskobe. Donosi općenito svježinu, snagu duha i optimizma. Odličan je kada želite pokušati aktivirati svoju kreativnu ili seksualnu energiju. Narančasti kalcit jedan je od rijetkih koji pomaže u kruženju tih energija po vašem tijelu. To pomaže u uklanjanju određenih blokada u tijelu.

Čisti vaše fizičko tijelo kao i vašu okolinu od negativne energije, jača vitalnost, ubrzava duhovni razvoj, potiče sreću i radost, širi svjesnost, pomaže u otkrivanju i prihvaćanju životne svrhe vaše duše. Smanjuje depresiju. Pojačava psihičke sposobnosti i intuitivne vizije, pomaže u kanaliziranju dobivenih poruka. Osnažuje vaše svjetlosno tijelo. Potiče kreativnost i motivaciju u novim pothvatima. Jača koncentraciju i smanjuje osjećaj lijenosti i daje energiju i elan za nove početke. Raspršuje lijenost i daje vam energiju,

Jača pamćenje i osnažuje zacjeljivanje oštećenih tkiva u tijelu i reproduktivnog sustava. Pomaže u zacjeljivanju rana nakon operacije. Pošto on izvlači dosta negativne energije iz prostora u kojem boravite potrebno ga je povremeno polegnuti u smeđu rižu i pokriti ga na najmanje 48 sati kako biste ga riješili nečistoća, kao i negativnih energija. Ako svoj narančasti kalcit provučete kroz dim goruće bijele kadulje ili drvo Palo Santa, napunit ćete ga natrag opet s njegovom pozitivnom energijom.

 

Slični proizvodi:


 
Nedavno gledani proizvodi: