KALCIT-NARANČASTI (2-3 cm)

KALCIT-NARANČASTI (2-3 cm)

DUMORTIERIT (2-3 cm)

DUMORTIERIT (2-3 cm)

HOVLIT (MAGNEZIT)  (2-3 cm)

Pakiranje: 1 kom
Veličina: 2-3 cm
Masa: 10-15 g
Država porijekla: Zimbabve
Kemijska formula: MgCO3, karbonat
Mohsova tvrdoća: 3-4
Astrološki znak: Vaga, vodenjak
Boja: Bijela sa sivim ili crnim žilama
Čakra: Korijenska, tjemena
Čišćenje: Pod mlazom vode ili preko noći u posudi s vodom i može sa gorskim kristalom
Punjenje: Direktno na suncu jedan sat ili za vrijeme punog mjeseca zajedno s gorskim kristalom
3,32 € 25,00 kn
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Hovlit je poznat i kao magnezit, i prvi je puta otkriven davne 1868. g. u blizini grada Windsora u Novoj Škotskoj. Slavni kanadski kemičar i geolog Henry How, upozoren je na neobičan mineral koji se nalazi u rudniku u blizini njegova ureda. Nakon što je istražio, utvrdio je da je ovaj kristal potpuno novi mineral koji nikada prije nije bio otkriven. Osim izvornog nalazišta u Novoj Škotskoj, hovlit se također može pronaći u Brazilu, Indiji, Zimbabveu, Njemačkoj, Srbiji, Turskoj i SAD-u (Kalifornija i Nevada).

Ovaj se mineral često koristi i kao "imitacija drugih minerala" jer obojen u različite boje, podsjeća na druge minerale. Najčešće se koristi za izradu "lažnog tirkiza".

Hovlit je kamen emocionalnog iscjeljivanja. Potiče vibracije koje izravno rezoniraju s korijenskom i tjemenom čakrom. Ovo je samo po sebi prilično jedinstvena kombinacija, jer kamen može otvoriti meridijane na suprotnim stranama tijela. S ovim bijelim kamenom, korijenska čakra osobe povezuje se s elementom zemlje i njenom uzemljujućom energijom, dok istovremeno, osoba ostaje u izravnom kontaktu sa svojim višim ja.

Energija koja teče između tijela i kamena je moćna, a na prvi dodir minerala, osoba primjećuje osjećaj smirenosti u svojoj auri. Hovlit u osobi oslobađa nepotrebnu težinu "s pleća", potiče rast samopouzdanja i unutarnje uspavane snage. Hovlit uzemljuje energiju osobe i omogućuje njenom umu da zadrži osjećaj jasnoće i smirenja.

Ovaj mineral pomaže u prisjećanju koliko uspavane unutarnje moći osoba može posjedovati. Mineral hovlita potaknut će osobu da iskoristi energiju i kanalizira je u osobno unutarnje iscjeljenje.

Ovaj mineral jača osjećaj strpljenja, mirnoće i širenja svjesnosti. Pomaže osobi i u smanjenju razine stresa i ljutnje te upijanjem negativne energije u sebe. Hovlit je zbog svoje bijele zemljine boje simbol duhovne čistoće, nevinosti i slobode. Psihički pomaže pojačati volju osobe i odbacuje sve što ugrožava njeno zdravlje ili joj opterećuje organizam.

Hovlit podučava osobu da voli i cijeni najprije sebe, jer ako ne voli sebe, onda ne može ni primiti ljubav od drugih. Također, razvija u osobi univerzalnu ljubav prema svemu što je okružuje. Pomaže kod bolesti PTSP-a, anksioznosti, duboke tuge i depresije.

Najdjelotvorniji je za uklanjanje blokada kada se položi na rubove dlanova (u svaki dlan po jedan kamen), i istovremeno se može njegovo djelovanje osjetiti na drugim dijelovima tijela.

Na fizičkoj razini, pomaže u oslobađanju od otrova i toksina iz tijela. Pomaže kod glavobolje, zubobolje, bolova u leđima, upali sinusa, mišića i grčeva. Pomaže u čišćenju krvnih žila, želuca, crijeva, jetre i bubrega. Regulira krvni pritisak i rad štitnjače. Pomaže kod bolesti prostate i u reguliranju tjelesne težine.

 

Slični proizvodi:


 
Nedavno gledani proizvodi: