MIRISNI ŠTAPIĆI-NATIVE SPIRITS-Hummingbird Spirit-Peppermint

MIRISNI ŠTAPIĆI-NATIVE SPIRITS-Hummingbird Spirit-Peppermint

MIRISNI ŠTAPIĆI-GR-Sandalwood

MIRISNI ŠTAPIĆI-GR-Sandalwood

MIRISNI ŠTAPIĆI-Satya-Dragon’s Blood

Pakiranje: 15 kom
Veličina: 20 cm
Masa: 15 g
Boja: Smeđa
Miris: Zmajeva krv
1,99 € 15,00 kn
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Mirisni štapići:Satya-Zmajeva krv. Najfiniji začini, začinsko bilje, cvjetni ekstrakti, egzotična ulja i drugi prirodni sastojci pažljivo su odabrani i pomiješani zbog svog pozitivnog utjecaja. Štapić ne sadrži bilo kakav toksični materijal, što vam donosi prirodno iskustvo doživljaja. Ovaj aromatična vrsta sa svojim slatkim, ali zemljanim mirisom poboljšat će svako raspoloženje, ukrasiti ambijent, ili pospješiti meditaciju.Miris "Zmajeva krv" dolazi porijeklom iz drva "Dracaena draco" koji sadrži u sebi krvavo crvenu smolu i popularno se naziva, Zmajeva krv sa zmajevog drveća (engl. Dragon’s Blood).
Iako naziv može asocirati na pregršt mitskih bića s crvenim trbuhom koja bljuju vatru, ovaj miris dolazi s više vrsta stabala.

Smola boje rubina u obliku gustog soka može se sakupiti iz različitih vrsta zmajevog drveća. Ova stabla čine dio tropskih biljnih skupina Croton, Daemonorops, Pterocarpus i Dracaena uključujući Dracaena cinnabari iz područja Kanarskih otoka i Maroka. Jedna vrsta drveta raste i na otoku Sumatri.


Ova snažna biljna smola iz drva se stoljećima koristi u industriji boje, u obliku iscjeljujućeg sredstva, industrijskog laka, eteričnog ulja, mirisa u tamjanu, mirisnom štapiću, čunjiću, cigli, spreju itd. Vjeruje se da Dragons Blood ima mnogo duhovnih i iscjeljujućih dobrobiti. Kroz narodno pismeno predanje kažu da se koristio i kao lijek za vanjske čireve i prišteve i da pomaže kod upala unutrašnjih tjelesnih organa.

U povijesnim zapisima se spominje od Antičke Grčke i Rima, stare Kine, Indije i Bliskog Istoka. Hinduistički svećenici prinosili su ga kao milodar božanstvima, dok bi ga Indijanci spaljivali kako bi stvorili dim koji bi mogao prizvati duhove njihovih predaka. U Wicci se koristio za magijske aktivnosti, zaštitu, kađenje i iscjeljivanje.

Zmajeva krv izvrsna je u tjeranju negativne energije iz prostora i pomoć u tehnikama iscjeljivanja, a snažno je povezana i s elementom vatre - aktivnom energijom koja može donijeti toplinu i život ili spaliti ono što više nije potrebno i treba otpustiti.

 

Kupite i povezane proizvode:


 
Nedavno gledani proizvodi: