JASPIS-KAMBABA (5 cm)

JASPIS-KAMBABA (5 cm)

EPIDOT (3-4 cm)

EPIDOT (3-4 cm)

OPSIDIJAN-CRNI-Dugin (2-3 cm)

Pakiranje: 1 kom
Veličina: 2-3 cm
Masa: 5-9 g
Država porijekla: Meksiko
Kemijska formula: SiO2 (70-75%) + MgO, Fe3O4
Mohsova tvrdoća: 5
Astrološki znak: Vaga, škorpion, jarac
Boja: Crna sa sivim staklastim sjajem
Čakra: Korijenska, sporedne
Čišćenje: Pod mlazom vode ili preko noći u posudi s vodom, najbolje s gorskim kristalom
Punjenje: Crni direktno na suncu, preko noći u suhoj posudi s gorskim kristalom. Dugin Opsidijan se puni samo preko noći
3,32 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
OPSIDIJAN-OPĆENITO:


Pošto je došao izravno iz vulkana, sadrži elemente zemlje, vode i vatre. Ova kombinacija znači da nosi i ogromnu snagu u sebi. Ima svrhu izvlačiti duboke stvari na površinu, što na fizičkoj, šo na nevidljivoj razini. Za kristale crnog opsidijana kažu da su jedni od najsretnijih od svih kristala. Pretvaraju lošu sreću u dobru, a posebno su korisni kada je riječ o financijskoj dobiti. Kaže se da je nošenje crne narukvice od opsidijana jedan od načina za privlačenje bogatstva i sreće. Povezan je s korijenskom čakrom prvenstveno pa ga to čini savršenim kamenom uzemljenja. Kaže se da izvlači negativnosti iz osobe i provodi ih u zemlju gdje se onda neutralizira. Uklanja energetske blokade u tijelu. Poznat je i pod nazivom "kamen zaštitnik" jer štiti od geopatogenih vrsta zračenja i stresnih negativnih energija iz okoline. Koristi se za uzemljenje i održavanje ravnoteže u svom prostoru (Vastu, Feng Shui). Može se postaviti kod ulaznih vrata da djeluje kao filter prema onima koji ulaze u vaš dom. Važno je da bude postavljen na policu ili stol a ne na pod. Može se postaviti i na gornji okvir iznad vrata i dodatno na prozor. Ako se postavi ispod kreveta, uklanja mentalnu napetost, uzemljuje i stvara opuštajuće okruženje. Također se ne bi trebao stavljati na mjesto gdje bi ga se moglo zanemariti jer je važno da se redovito čisti, pogotovo ako u prostor dolazi mnogo negativne energije. Ovaj kamen je vrlo dobar za kidanje veza i oslobađanje od negativnih odnosa. Pomaže u napuštanju toksičnog radnog mjesta ili radnog okruženja. Kroz povijest gledano, koristio se za povezivanje duhovnog svijeta s fizičkim i popularan je u mnogim metafizičkim grupama diljem svijeta zbog svojih metafizičkih svojstava. U kamenom dobu se koristio za izradu oružja i mačeva. Boja ovog kamena posljedična je prisustvom titana, željeza i mangana u njemu. Koristio se stoljećima u magijskim ritualima. U proricanju sudbine se često koristi za izradu kristalnih kugli. Olakšava komuniciranje s drugim dimenzijama ili s voljenim osobama koje su preminule. Njegova sjajna crna površina djeluje kao portal koji olakšava ovu komunikaciju. Pomaže u regresivnom vraćanju u prošle živote kako bi se lakše iscijelile teške emocije ili traume, a prepreka su u sadašnjosti življenja. Štiti od astralnih napada. Pomaže u meditaciji na temu; "Tko sam ja, zaista?" , " Odakle potičem?" Pomaže kod jakih migrena, upale mišića, iscjeljenja kostiju i regeneracije kože. Djeluje na rastvaranje blokada u fizičkom tijelu koje čine kasnije psihosomatske poremećaje.
OPSIDIJAN DUGIN:
Ovo je jedna od nježnih vrsta opsidijana. Jača svjesnost o vašem duhovnom prirodnom porijeklu. Pomaže u lakšem kidanju veza sa bivšim ljubavnim partnerima i suptilno oslobađa "udice" koje su drugi ostavili u srcu te nježno dupunjuje energiju srca. Upija negativnu energiju iz aure. Oslobađa stres iz tijela.

 

Slični proizvodi:


 
Nedavno gledani proizvodi: