ORGONIT-Stara mapa svijeta u Cvijetu života

ORGONIT-Stara mapa svijeta u Cvijetu života

ORGONIT-Yin Yang

Veličina: 3x1 cm
Masa: 20 g
Sastav materijala: Epoksidna smola, kristali
33,18 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Orgonit ima opće opuštajuće djelovanje i potiče fizičko i duhovno zdravlje.
Štiti od štetnog (elektromagnetskog) zračenja i drugih energetskih onečišćenja.
ORGON = Životna vitalna energija
(Chi, prana, Ki, Ka)

Proizvod od orgonita izrađen je da uravnoteži vaše energetsko polje (auru).
Nošenjem privjeska ili u nekom drugom obliku predmeta u blizini vaše aure čini vaše energije smirenijima, povećava osobnu snažniju toleranciju na stres i zadržava negativnu energiju drugih ljudi podalje od vas.
Orgoniti konstantno zrače zdravi orgon i automatski pretvaraju štetno zračenje koje emitiraju elektronički uređaji u pozitivno zračenje.
Ovo se događa pasivnim putem, samo od sebe, stoga uređaj ne treba čišćenje niti punjenje.
Svaki primjerak je ručno rađen, a nakon izrade je tretiran zvukoterapijskim instrumentom koji vibrira na frekvenciji od 528 Hz kako bi se ta frekvencija vibracijom unijela u sam orgonit.

Orgonski predmet u svom sastavu sadrži razne organske smole, biljke, epoksidnu smolu, bakrene zavojnice, biljke i mnoge vrste najkvalitetnijih vrsta kristala:
gorski kristal, kijanit, selenit, hematit, crni turmalin, granat, lapis lazuli, karneol, epidot, listići srebra 999, listići 24-karatnog zlata, pijesak iz Sahare, omikronski šungit i nano prah bakra.

Predmeti mogu biti izrađeni u raznim oblicima i programirani za razne namjene:
Orgonski predmeti mogu biti u raznim oblicima i služiti za različite svrhe.
Najčešće su to privjesci u obliku nakita, piramide, stošci, čistači za kristale, dodekaedri, razni oblici iz svete geometrije, stolni ukrasi, visak, podmetači za hranu i vodu ili
razni generatori za različite namjene itd.

Privjesak se može nositi oko vrata, u torbi, džepu ili držati ga ispod jastuka, sve dok je u kontaktu s vašom aurom.
Predmeti mogu biti na radnom stolu, pored vas ili u blizini kompjutera.
Za aktiviranje orgonskog predmeta držite ga u rukama barem 30 sekundi s vašom uključenom namjerom da mentalno prenesete što želite od njega.
Ugrađeni kristali ne trebaju čišćenje (za razliku od standardnih kristala), pošto uređaj ne nakuplja negativnu energiju u sebi.
Ovaj ručno izrađen orgonski predmet izrađen je s puno ljubavi i pozitivne energije.
Svaki unutrašnji kristal je vibracijski očišćen.
Dodatno je dopunjen frekvencijama i vibracijama Palo Santa, zvučnom cijevi od 432 hz i drevnom frekvencijom Solfeggia za popravak DNA na frekvenciji od 528 Hz.

Važno je znati da su svi orgoniti dodatno programirani i s Brandbergovim kristalom, za dovođenje svijesti u "Svetu neutralnu perspektivu" kako bi je vratili u njihov izvorni eterični zapis,
energetsko stanje koje je postojalo prije početka putovanja duše, kako bi se ponovno uskladio s Božanskim Izvorom.

Svijest ovog orgonita uvijek će raditi u harmoniji bez ikakvih smetnji s vašim vlastitim programiranjem ili drugim vibracijskim tehnikama samopomoći.
ogućnosti korištenja orgonita su različite: kao pomoć u meditaciji ili u drugim duhovnim tehnikama, energiziranje svojih tijela i čakri, širenje pozitivnih vibracija i frekvencija na nas i okolinu,
čišćenje i punjenje kristala, vode ili hrane, stambenog prostora, energiziranje biljaka, kao poklon dragoj osobi ili kao ukras u domu.
 

Slični proizvodi:


 
Nedavno gledani proizvodi: